Ei Wrap met Hüttenkäse

Een gezond lunchgerecht van omelet met paddenstoelen, zongedroogde tomaat en Hüttenkäse.

Lunch recept 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Breek de eieren in een kom en klop deze goed door met een garde. Snijd de paddenstoelen in de gewenst grootte en bak deze gaar in een klontje boter. Neem een pan, laat een klontje boter smelten en verdeel de helft van het eimengsel in de pan, zodat je een soort pannenkoek van ei krijgt.

  2. Laat de ei wrap op laag vuur garen, deze hoeft niet omgekeerd te worden. Meng de Hüttenkäse met peper, zout en stukjes bieslook. Vul daarna de ei wrap met Hüttenkäse, gebakken paddenstoelen en zongedroogde tomaat.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
60 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!