Gevulde courgette met zalm

Lichte maaltijd (of lunch) van courgette gevuld met zalm en hüttenkäse uit de oven

Lunch recept 20 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de courgette. Schraap met een lepel het waterige vruchtvlees er uit. Snijd de zalm en paprika in blokjes en meng door de hüttenkäse en breng het mengsel op smaak met wat peper, zout en dille.

  2. Vul de courgette bootjes met het mengsel, leg in een ovenschaal en bestrooi met een beetje kaas. Zet ze ca. 20 minuten in de oven tot de zalm gaar is en de kaas gesmolten.

Heeft het gesmaakt?
368 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!