Italiaanse sandwich

Met deze broodjes belegd met Italiaanse vleeswaren, tomaat en pesto waan je je met de lunch in Italië. Lekker om koud te eten of mee te nemen maar ook even kort verwarmen onder de grill is lekker

Lunch recept 20 min

ingrediënten

voor 3 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het brood in 3 stukken en halveer deze stukken. Besmeer de onderzijde met pesto. Leg er wat plakjes ham, Spianata Romana en een gehalveerde plak mozzarella op.

  2. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de kaas. Leg er een handje sla op en dek af met het bovenste gedeelte van het broodje.

  3. Tip: voor een warme variant leg je de onderste helft met beleg (zonder sla) even in de oven of onder de grill. Daarna leg je de sla en het bovenste gedeelte er op.

Heeft het gesmaakt?
56 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!