Mexicaanse kip spiesjes met avocadodip

Lekker van de BBQ of uit de pan: kruidige kip met paprika en mais met een romige avocado dip.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materialen

Bereiding

 Snijd de kip in blokjes en kruid met peper, zout, paprikapoeder, komijn en cayennepeper. Snijd de mini mais doormidden en de paprika in stukken. Rijg de kip, paprika en mais aan de spiezen.

 Bak ze op de BBQ of in de pan gaar. Pureer ondertussen de avocado met citroensap en een snufje peper en zout. Serveer de Mexiaanse kipspiezen met de avocado dip.

 Tip: kun je geen mini mais vinden dan kun je ook een grote maiskolf in stukken snijden.

14 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!