Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mexicaanse pastasalade met mais

Een heerlijke pastasalade met een Mexicaanse twist. Heerlijk als bijgerecht, lunch of als volledige maaltijd.

Ingrediënten
  • 250 gr penne
  • 150 gr mais
  • 1 avocado
  • 125 ml zure room
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1,5 theelepel paprikapoeder
  • 1,5 theelepel oregano
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel gehakte koriander (voor de garnering)

Bereiding
Kook de penne volgens de aanwijzingen van de verpakking en spoel af met koud water, zodat de penne niet verder gaart. Meng vervolgens de zure room met het sap van de limoen en alle kruiden. Voeg peper en zout toe naar smaak. Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en snijd reepjes van de avocado.

Meng de kruidige zure room door de pasta en voeg vervolgens ook mais en cherrytomaat toe. Meng alles goed door elkaar en voeg als laatste voorzichtig ook de avocado toe. Maak de pasta af met een beetje koriander. Bekijk hier alle salade recepten

Dit recept is gemaakt door Jaimy

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×