Mexicaanse pastasalade met mais
Een heerlijke pastasalade met een Mexicaanse twist. Heerlijk als bijgerecht, lunch of als volledige maaltijd.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen van de verpakking en spoel af met koud water, zodat de penne niet verder gaart. Meng vervolgens de zure room met het sap van de limoen en alle kruiden. Voeg peper en zout toe naar smaak. Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en snijd reepjes van de avocado.
-
Meng de kruidige zure room door de pasta en voeg vervolgens ook mais en cherrytomaat toe. Meng alles goed door elkaar en voeg als laatste voorzichtig ook de avocado toe. Maak de pasta af met een beetje koriander. Bekijk hier alle salade recepten
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.