Mosterd ribkarbonade

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de sneetjes 10 min in de oven tot ze knapperig zijn. Bestrijk 1 zijde van de ribkarbonades met de honing mosterd. Verkruimel het brood en bestrooi het vlees met het broodkruim.

Meng de krieltjes, uien en de olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met flink wat zout en peper en leg het vlees er op en zet ongeveer 40 min in de oven. Lekker met een frisse salade.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!