Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mosterd ribkarbonade

 
 
Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Ingrediënten
2 sneetjes volkorenbrood
3 el honing mosterd
4 ribkarbonades
700 gr krieltjes
500 gr zoete uien, in partjes
3 el olijfolie
Zout en peper
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de sneetjes 10 min in de oven tot ze knapperig zijn. Bestrijk 1 zijde van de ribkarbonades met de honing mosterd. Verkruimel het brood en bestrooi het vlees met het broodkruim. Meng de krieltjes, uien en de olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met flink wat zout en peper en leg het vlees er op en zet ongeveer 40 min in de oven. Lekker met een frisse salade.


Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×