Ga naar de inhoud
Mosterd ribkarbonade

Mosterd ribkarbonade

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

15 M + 40 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor personen

  • 2 sneetjes volkoren brood
  • 3 eetlepels honing mosterd
  • 4 ribkarbonades
  • 700 gr krieltjes
  • 500 gr zoete uien ( in partjes )
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de sneetjes 10 min in de oven tot ze knapperig zijn. Bestrijk 1 zijde van de ribkarbonades met de honing mosterd. Verkruimel het brood en bestrooi het vlees met het broodkruim.


  2. Meng de krieltjes, uien en de olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met flink wat zout en peper en leg het vlees er op en zet ongeveer 40 min in de oven. Lekker met een frisse salade.