
Rosbief rolletjes van de BBQ
Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQhoeven
15 M + 30 M marineren
Ingrediƫnten: Rosbief rolletjes
Voor stuks
-
280 gr rosbieflapjes a la minute
-
1 paprika
-
1 theelepel paprikapoeder
-
Scheutje ketjap
-
0.5 theelepel rozemarijn
-
0.5 theelepel knoflook poeder
-
peper en zout
Benodigdheden:
-
prikkers
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Rosbief rolletjes
-
Meng de ketjap met de rozemarijn, paprikapoeder, rozemarijn en knoflook. Schep hier de rosbieflapjes door. Laat een half uurtje marineren (of langer).
-
Snijd de paprika in reepjes. Leg een paar reepjes op een plakje rosbief en rol op. Prik deze vast met een prikker. Bak de rolletjes ca. 3 minuten op de BBQ. Ze mogen nog rose zijn van binnen.
Heeft het gesmaakt?
56 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 58
- vet 2 gr
- verzadigd vet 0.7 gr
- koolhydraten 1.8 gr
- w.v. suikers 1.2 gr
- vezels 0.6 gr
- eiwit 8.5 gr
- zout 0.34 gr
Ook lekker