Rosbief rolletjes van de BBQ

Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQ hoeven

Bijgerecht 15 min + 30 min marineren

ingrediënten

voor 5 stuks

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de ketjap met de rozemarijn, paprikapoeder, rozemarijn en knoflook. Schep hier de rosbieflapjes door. Laat een half uurtje marineren (of langer).

  2. Snijd de paprika in reepjes. Leg een paar reepjes op een plakje rosbief en rol op. Prik deze vast met een prikker. Bak de rolletjes ca. 3 minuten op de BBQ. Ze mogen nog rose zijn van binnen.

Heeft het gesmaakt?
55 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!