Varkenshaasmedaillon BBQ spies

Malse varkenshaas spiezen omwikkeld met spek en afgewisseld met paprika

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
materialen

Bereiding

 Snijd de varkenshaas in plakken van ca 1 cm. Snijd de spek in de lengte doormidden. Wikkel om de varkenshaasmedaillons de halve plakjes spek. Snijd de paprika in stukken. Prik de varkenshaas omwikkeld met spek aan een spies afgewisseld met een stukje paprika. Bestrooi het vlees met wat kruiden.

 Bak de varkenshaasmedaillon spiezen eerst 2 minuutjes per kant mooi bruin en leg ze daarna op een koeler gedeelte op de barbecue om na te garen, ca 5 minuten. Wikkel de spiezen in aluminiumfolie en laat 5 min rusten.

29 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!