Zalm broccoli schotel
Perfect voor een doordeweekse dag: ovenschotel met aardappelen, broccoli en verse zalm in een romige sausje met een vleugje mosterd. Lekker gegratineerd met kaas uit de oven.
ingrediënten
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snijd de broccoli in roosjes. Verwarm de oven op 200 graden. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten in een pan met water. Voeg de laatste 5 minuten ook de broccoli roosjes toe. Klop de kookroom met de mosterd en wat peper en zout door elkaar.
-
Controleer of de aardappelen beetgaar zijn en giet ze samen met de broccoli af en verdeel deze in een ovenschaal. Snijd de zalm in blokken en leg deze tussen de aardappels en broccoli. Schenk de kookroom er over en verdeel als laatste de kaas er over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!