Zoete aardappel raita
Geroosterde zoete aardappels met een Indiase touch in een romige yoghurt saus
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Snijd de ui in ringetjes en voeg toe aan de aardappelblokjes in een grote ovenschaal. Voeg de garam masala en de kerrie toe en een scheutje olie en schep door. Zet de ovenschaal ca 25 min in de oven en schep halverwege een keer om.
-
Kook ondertussen de sperziebonen gaar (ca 12 min). Voeg de inhoud van de ovenschaal samen met de sperziebonen. Schep de yoghurt er door en breng op smaak met een snuf peper en zout. Bestrooi met de verse koriander en amandelen.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!