Menu
Kerstrecepten
Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.
 

Tonijntartaar met balsamico

Tonijntartaar met balsamico

VOORGERECHT – 30 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Mooie starter van je kerstdiner: tartaar van rauwe tonijn met ricotta, balsamico en pijnboompitten

Lees meer

Zoete cranberry broodjes

Zoete cranberry broodjes

GEBAK/LUNCH – 45 MIN + 75 RIJZEN + 18 OVENTIJD – 10 STUKS **

Feestelijke broodrolletjes met zelfgemaakte cranberrycompote voor bij het kerstontbijt

Lees meer

Hertenbiefstuk met spruitjes en truffel

Hertenbiefstuk met spruitjes en truffel

HOOFDGERECHT – 60 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Een topper voor de kerst: hertenbiefstuk met puree, spruitjes en een truffeljus

Lees meer

Mini charlotte met kersen

Mini charlotte met kersen

NAGERECHT – 40 MIN + 2 UUR WACHTEN – 4 PERSONEN *

Budgetrecept: leuk dessert van room met kersen omringd door lange vingers in een glaasje 

Lees meer

Biefrolletjes met groenten

Biefrolletjes met groenten

HOOFDGERECHT – 45 MINUTEN – 4 PERSONEN/8 STUKS **

Leuk om te serveren met kerst: verschillende groenten omwikkeld met bief en een balsamicojus

Lees meer

Mini hamburgers met truffelmayonaise

Mini hamburgers met truffelmayonaise

HAPJE – 25 MINUTEN – 6 STUKS **

Luxe mini burgers met zelfgemaakte hamburgers en truffelmayonaise

Lees meer

Blini's met geitenkaas en rode ui

Blini's met geitenkaas en rode ui

HAPJE – 40 MIN + 30 WACHTEN – 20 STUKS **

Deze Russische hapjes met geitenkaas en rode ui zijn lekker tijdens een borrel of een high tea

Lees meer

Lamsrack met kruidenkorst

Lamsrack met kruidenkorst

HOOFDGERECHT  - 90 MINUTEN – 4 PERSONEN ***

Maak indruk met dit kerstrecept van lamsracks met een groene kruidenkorst, gepofte zoete aardappel en spruiten

Lees meer

Stoofperen met bladerdeeg

Stoofperen met bladerdeeg

GEBAK/NAGERECHT – 30 MIN + 45 WACHTEN + 20 OVENTIJD - 4 STUKS **

Deze in witte wijn gestoofde peertjes in bladerdeeg lijken net kleine kerstboompjes

Lees meer

Kwartel met linzen

Kwartel met linzen

HOOFDGERECHT – 60 MINUTEN - 4 PERSONEN **

Maak met kerst bijvoorbeeld deze lekker combi van kwartel, linzen en radijsjes met een roomsaus

Lees meer

Honing kipspiesjes in glaasje

Honing kipspiesjes in glaasje

HAPJE/VOORGERECHT – 25 MINUTEN – 8 STUKS *

Lekker hapje in een glaasje voor bij de kerstborrel: honing mosterd kipspiesjes met een snelle salade

Lees meer

Zalmrolletjes met komkommer

Zalmrolletjes met komkommer

HAPJE/VOORGERECHT – 15 MINUTEN – 10 STUKS *

Feestelijk en super simpel kerst amuse: zalmrolletjes met komkommer en roomkaas

Lees meer

Gevulde champignons met ricotta

Gevulde champignons met ricotta

HAPJE – 10 MIN + 15 OVENTIJD – 12 TOT 15 STUKS *

Super makkelijk vegetarisch hapje van champignons gevuld met ricotta en pesto, ook leuk voor kerst!

Lees meer

Blini met zalm en citroen

Blini met zalm en citroen

HAPJE – 40 MIN + 30 WACHTEN – 20 STUKS **

Lekker hapje voor de kerst: gerookte zalm en zure room met citroen op een zelfgemaakte blini

Lees meer

Zalm gemarineerd in rode biet

Zalm gemarineerd in rode biet

VOORGERECHT – 30 MIN + 4 UUR MARINEREN – 6 PERSONEN **

Dit voorgerecht van zalm, rode biet en zeekraal kleurt mooi op een bord voor het kerstdiner

Lees meer

Blini's met vijgen

Blini's met vijgen

HAPJE – 40 MIN + 30 WACHTEN – 20 STUKS **

Blini's zijn een soort luxe poffertjes, lekker met een topping zoals ham, mascarpone en vijgen

Lees meer

Salade met eendenborst en walnotendressing

Salade met eendenborst en walnotendressing

VOORGERECHT – 60 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Feestelijke salade voor de kerst met plakjes eendenborst, rode uiencompote en een walnotendressing

Lees meer

Tartaar van ossenhaas met truffelmayo

Tartaar van ossenhaas met truffelmayo

VOORGERECHT – 15 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Simpel en lekker voorgerecht voor het kerstmenu: ossenhaastartaar, truffelmayonaise en parmezaanse kaas

Lees meer

Luchtige chocolade parfait

Luchtige chocolade parfait

NAGERECHT – 20 MIN + 2 UUR WACHTTIJD – 4 PERSONEN **

Dit kerstdessert bestaat uit romige chocolade in ijsvorm, makkelijk en zonder ijsmachine te maken

Lees meer

Broccoli cappuccino

Broccoli cappuccino

VOORGERECHT – 45 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Leuk als feestelijk kerst voorgerecht: broccolisoep met een laagje opgeklopte melk en zoute pancetta kruimels

Lees meer

Creme brulee met witte chocolade

Creme brulee met witte chocolade

NAGERECHT – 45 MIN + 35 OVENTIJD + 4 UUR AFKOELEN – 4 STUKS **

Voor de echte zoetekauw: klassieke creme brulee in combinatie met witte chocolade

Lees meer

Hertenrugfilet met veenbessensaus

Hertenrugfilet met veenbessensaus

HOOFDGERECHT – 55 MINUTEN - 4 PERSONEN **

Een feestje op je bord: hertenrugfilet met romanesco, knolselderij puree en veenbessensaus

Lees meer

Stoofpeer in amandelcake

Stoofpeer in amandelcake

NAGERECHT – 70 MIN + 25 OVENTIJD – 6 STUKS **

Leuk toetje voor het kerstdiner: stoofpeertjes in een cake met zelfgemaakte amandelspijs

Lees meer

Vegetarische wellington

Vegetarische wellington

HOOFDGERECHT – 60 MIN + 35 OVENTIJD – 2 A 3 PERSONEN **

Beef wellington is een populair gerecht met kerst maar deze vegetarische variant is net zo lekker!

Lees meer

Hele kip gevuld met sinaasappel

Hele kip gevuld met sinaasappel

HOOFDGERECHT –  35 MIN + 75 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Met dit feestelijk recept voor een hele kip met sinaasappel en rozemarijn steel je de show tijdens het kerstdiner!

Lees meer

Serranoham rolletjes met mozzarella

Serranoham rolletjes met mozzarella

VOORGERECHT/HAPJE – 15 MINUTEN  – 10 TOT 12 STUKS *

Super simpel en lekker hapje want er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker als hapje of als voorgerecht. 

Lees meer

Sliptongetje met Serranoham

Sliptongetje met Serranoham

VOORGERECHT – 50 MIN + 10 OVENTIJD – 4 STUKS **

Begin het kerstdiner goed met deze vis met een krokant laagje van serranoham op een laagje puree

Lees meer

Mini salade nicoise

Mini salade nicoise

HAPJE – 30 MINUTEN – 12 PERSONEN **

Lekkere amuse voor de feestdagen met diverse groenten en een stukje gegrilde tonijn op een amuselepel

Lees meer

Appeltaart in een glaasje

Appeltaart in een glaasje

NAGERECHT – 40 MINUTEN – 4 A 6 STUKS **

Echte verwennerij: laagjes koek met zelfgemaakte vanilleroom en met kaneel gebakken appeltjes

Lees meer

Beef wellington met gehakt

Beef wellington met gehakt

HOOFDGERECHT – 35 MIN + 45 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Budgetrecept: bladerdeeg gevuld met rundergehakt en groenten geserveerd met een knolselderijpuree

Lees meer

Basilicum spinaziesoep

Basilicum spinaziesoep

VOORGERECHT – 35 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Budgetrecept: groene vegetarische soep van spinazie en een vleugje basilicum

Lees meer

Reebiefstuk met pompoen tarte tatin

Reebiefstuk met pompoen tarte tatin

HOOFDGERECHT – 60 MIN + NACHT WACHTTIJD - 6 PERS ***

Hiermee scoor je punten met het kerstdiner: biefstuk van ree, pompoen tarte tatin met hangop en sinaasappel

Lees meer

Zalm met prei en rode wijnjus

Zalm met prei en rode wijnjus

VOORGERECHT – 40 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Wist je dat rode wijnjus ook heerlijk is bij vis? Probeer eens in deze combinatie met zalm en prei.

Lees meer

Gevulde kiprolletjes met notenkorst

Gevulde kiprolletjes met notenkorst

HOOFDGERECHT – 40 MIN + 25 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Kip gevuld met een mengsel van champignons en spek en een krokante korst van walnoten

Lees meer

Rosbief carpaccio met citroenmayonaise

Rosbief carpaccio met citroenmayonaise

VOORGERECHT – 10 MINUTEN – 4 PERSONEN *

In 10 min staat dit feestelijk voorgerecht van rosbief met citroenmayonaise en tomaatjes op tafel

Lees meer

Aardappelpuree met knoflook

Aardappelpuree met knoflook

BIJGERECHT – 30 MINUTEN – 3 A 4 PERSONEN *

Deze puree met knoflook, parmezaanse kaas en bosui is weer eens iets anders, lekker bij zowel vlees als vis

Lees meer

Stracciatella panna cotta

Stracciatella panna cotta

NAGERECHT – 30 MIN + 4,5 UUR WACHTEN - 2 A 3 STUKS **

Feestelijk kerst dessert van vanille panna cotta met pure chocolade en rood fruit

Lees meer

Zalm met spek en dillepesto

Zalm met spek en dillepesto

HOOFDGERECHT – 35 MINUTEN - 4 PERSONEN **

Mooi en lekker zalmrecept met spek en zelfgemaakte dillepesto voor tijdens een (kerst)diner

Lees meer

Lamsbout met sinaasappelen

Lamsbout met sinaasappelen

HOOFDGERECHT – 10 MIN + 60 MIN OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Lekker met de kerst: in de oven gegaarde rosé lamsbout met sinaasappel en tijm

Lees meer

Gevulde tomaten uit de oven

Gevulde tomaten uit de oven

BIJGERECHT – 25 MIN + 25 OVENTIJD – 4 STUKS *

Lekker bijgerecht voor de kerst: tomaten gevuld met een krokant kruidenmengsel

Lees meer

Carpaccio van zeebaars met saffraan

Carpaccio van zeebaars met saffraan

VOORGERECHT – 30 MINUTEN – 2 PERS **

Maak eens iets anders met zeebaars; verrassend voorgerecht met dunne plakjes zeebaars, venkel en saffraan

Lees meer

Stoofperenijs met kaneel sabayon

Stoofperenijs met kaneel sabayon

NAGERECHT – 60 MIN + VRIESTIJD - 6 PERSONEN ***

Heerlijk winters dessert van stoofperen ijs met sabayon en zelfgemaakte kletskoppen.

Lees meer

Eton mess met bessen

Eton mess met bessen

NAGERECHT- 15 MINUTEN - 2 PERSONEN *

Super makkelijk toetje met slagroom en blauwe bessen wat lekker 'messy' mag zijn

Lees meer

Tonijn met sesamkorstje

Tonijn met sesamkorstje

VOORGERECHT - 40 MINUTEN - 4 PERSONEN **

Verse tonijn met een jasje van sesam geserveerd met komkommerlinten en avocadocreme

Lees meer

Broccoli met tomaat en muntsaus

Broccoli met tomaat en muntsaus

BIJGERECHT – 20 MINUTEN - 4 PERSONEN *

Broccoli saai? Nee hoor met tomaatjes, muntsaus en nootjes zet je snel een lekkere portie groenten op tafel

Lees meer

Salade met rode biet geitenkaas

Salade met rode biet geitenkaas

VOORGERECHT – 25 MINUTEN - 4 PERSONEN *

Feestelijk voorgerecht van salade met appel en rode biet rolletjes gevuld met geitenkaas

Lees meer

Zalmcarpaccio met roomkaas

Zalmcarpaccio met roomkaas

VOORGERECHT – 25 MINUTEN – 2 PERSONEN *

Dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille gegarneerd met zelfgemaakte croutons

Lees meer

Caesar salad

Caesar salad

VOORGERECHT/BIJGERECHT – 25 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Lekker recept voor de klassieke caesar salad met zelfgemaakte dressing en krokante knoflook croutons

Lees meer

Knoflook aardappels

Knoflook aardappels

BIJGERECHT – 30 tot 50 MIN + 20 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Deze aardappels uit de oven met knoflook en tijm zijn zacht van binnen maar lekker krokant van buiten

Lees meer

Bruschetta met paddenstoelentapenade

Bruschetta met paddenstoelentapenade

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MINUTEN – 8 STUKS *

Knapperige met knoflook ingewreven bruschetta's met een tapenade van paddenstoelen en olijven

Lees meer

Pasta met verse vijgen

Pasta met verse vijgen

HOOFDGERECHT – 40 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lekkere combi van spaghetti met pancetta, walnoten en citroen met gegrilde vijgen en ricotta

Lees meer

Rode poon met limoen risotto

Rode poon met limoen risotto

HOOFDGERECHT – 60 MIN - 4 PERSONEN **

Verras je gasten met deze frisse risotto met rode poon en doperwten puree besprenkeld met salieboter

Lees meer

Gevulde kipfilet met champignons

Gevulde kipfilet met champignons

HOOFDGERECHT – 30 MIN + 25 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

 Gevulde kip met een romig mengsel van champignons omwikkeld met ontbijtspek

Lees meer

Kersencrumble

Kersencrumble

NAGERECHT - 30 MIN + 25 OVENTIJD - 4 PERSONEN *

Toetje van kersen onder een laagje kruimeldeeg, lekker met wat slagroom of een bolletje ijs 

Lees meer

Champignonkroketten met zoetzure courgette

Champignonkroketten met zoetzure courgette

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MIN + 4 UUR WACHTTIJD - 12 STUKS **

Vegetarische kroketten, heerlijk bij de lunch, snack of als onderdeel van een voorgerecht

Lees meer

Biefstuk met salie roomsaus

Biefstuk met salie roomsaus

HOOFDGERECHT - 45 MIN + 1 UUR WACHTTIJD - 4 PERSONEN **

Lekker stukje biefstuk met de perfecte salie roomsaus gemaakt van zelfgemaakte bouillon

Lees meer

Dulce de leche kerstdessert

Dulce de leche kerstdessert

NAGERECHT – TOTALE BEREIDING + WACHTTIJD +/- 5 UUR - 8 PERS ***

Spectaculair kerstdessert met zelfgemaakt dulce de leche ijs, cake en pistachekoekjes

Lees meer

Riverkreeft met mango chutney

Riverkreeft met mango chutney

VOORGERECHT – 40 MINUTEN – 6 PERSONEN **

Een makkelijk maar heerlijk voorgerecht om je familie en vrienden mee te verrassen!

Lees meer

Varkenshaas gevuld met geitenkaas

Varkenshaas gevuld met geitenkaas

HOOFDGERECHT – 35 MIN + 10 OVENTIJD – 2 PERSONEN ** Lekkere malse varkenshaas gevuld met geitenkaas en tijm omwikkeld met knapperige spek

Lees meer

Bruschetta's met carpaccio

Bruschetta's met carpaccio

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MINUTEN – 6 STUKS *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio

Lees meer

Filodeeg buideltjes met geitenkaas

Filodeeg buideltjes met geitenkaas

HAPJE/VOORGERECHT – 60 MINUTEN + 12 OVENTIJD – 10 STUKS **

Lekker en verrassend borrelhapje of voorgerecht gevuld met geitenkaas, spek en bosui

Lees meer

Bruschetta met spinazie spread

Bruschetta met spinazie spread

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MINUTEN – 16 STUKS **

Lenterecept: bruschetta's met een frisse spinazie-geitenkaas spread en een plakje parmaham

Lees meer

Mini monchoutaart

Mini monchoutaart

GEBAK – 30 MINUTEN + 3 UUR WACHTEN – 2 STUKS *

Makkelijk recept voor deze kleine monchou taartjes van roomkaas met kersentopping

Lees meer

Varkenshaas met mosterdsaus

Varkenshaas met mosterdsaus

HOOFDGERECHT – 35 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Makkelijk zelf te maken: malse stukjes varkenshaas met een romige mosterdsaus

Lees meer

Kabeljauw met cherrytomaten

Kabeljauw met cherrytomaten

HOOFDGERECHT - 20 MIN + 15 OVENTIJD - 4 PERSONEN 

Lekkere gebakken kabeljauwfilet met balsamicoazijn, kappertjes, basilicum en cherrytomaatjes

Lees meer

Marmer tulband

Marmer tulband

GEBAK – 40 MINUTEN + 60 OVENTIJD – 8 TOT 10 PERSONEN **

Basisrecept voor lekkere luchtige marmercake met chocolade

Lees meer

Haricots verts met spek

Haricots verts met spek

BIJGERECHT – 20 MIN + 10 OVENTIJD – 6 STUKS *

Deze heerlijke en makkelijke klassieker mag niet ontbreken met het kerstdiner

Lees meer

Aardappels met zure room

Aardappels met zure room

BIJGERECHT – 25 MIN + 20 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Makkelijk bijgerecht van aardappeltjes uit de oven met bieslook en zure room

Lees meer

Chocolade kersttaart

Chocolade kersttaart

GEBAK – 30 MIN + 30 WACHTEN + 45 OVENTIJD – 8 PERSONEN **

Leuk en lekker kerstrecept: chocoladetaart met amandelen in de vorm van kerstbomen

Lees meer

Gevulde champignons met spekjes

Gevulde champignons met spekjes

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MIN + 15 OVENTIJD – 15 STUKS *

Snel en makkelijk kerstrecept: gevulde champignons met spek, paprika, courgette en kaas

Lees meer

Gepocheerde schol met dillesaus

Gepocheerde schol met dillesaus

HOOFDGERECHT – 40 MINUTEN – 4 PERSONEN ***

Heerlijk visrecept voor de kerst; scholfilet met saus van roomboter, dille en kappertjes

Lees meer

Garnalen met mango amuse

Garnalen met mango amuse

HAPJE – 30 MINUTEN – 8 STUKS *

Frisse mangodip met koriander en een vleugje chili in een glaasje geserveerd met garnalen prikkers

Lees meer

Mini wrap met kip

Mini wrap met kip

VOORGERECHT/HAPJE – 30 MINUTEN – 8 STUKS *

Makkelijk en feestelijk kerst hapje van kip, avocado en paprika in een wrap

Lees meer

Tonijn avocado amuse

Tonijn avocado amuse

VOORGERECHT – 25 MINUTEN – 8 STUKS *

Feestelijke kerst amuse in een glaasje; tonijn met avocado, wasabi mayonaise en geroosterd sesamzaadjes

Lees meer

Aardappel preisoep

Aardappel preisoep

VOORGERECHT – 50 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Lekker makkelijk voorgerecht voor de kerst; romige preisoep met garnaaltjes

Lees meer

Kersttulband

Kersttulband

GEBAK – 45 MINUTEN + 60 OVENTIJD + 60 AFKOELEN – 8 PERSONEN **

Heerlijk gebak voor de kerst: tulband cake met cranberries, pistache en witte chocolade

Lees meer

Rollade met appel en cranberry

Rollade met appel en cranberry

HOOFDGERECHT – 30 MIN + 40 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Kerstrecept: varkensrollade gevuld met gedroogde cranberries, appel en walnoten

Lees meer

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise

VOORGERECHT – 30 MIN – 8 STUKS **

Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla

Lees meer

Speculaas tiramisu zonder ei

Speculaas tiramisu zonder ei

NAGERECHT – 30 MIN + 3 UUR WACHTEN – 4 PERSONEN **

Leuk als sinterklaasrecept of kerstrecept: tiramisu met laagjes room zonder ei en speculaas gedoopt in koffie

Lees meer

Mini cheesecakes met cranberry

Mini cheesecakes met cranberry

GEBAK/NAGERECHT – 40 MIN + 25 OVENTIJD + 4 UUR WACHTEN – 24 STUKS **

Lekkere kleine cheesecakejes met cranberry topping voor de high tea

Lees meer

Kerst crostini met cranberry compote

Kerst crostini met cranberry compote

VOORGERECHT/HAPJE – 25 MINUTEN – 8 STUKS *

Lekkere starter van je kerstmenu met gerookte kalkoen, brie en cranberry compote 

Lees meer

Kipfilet caprese

Kipfilet caprese

HOOFDGERECHT – 20 MIN + 20 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Makkelijk kerstrecept; Italiaanse kipfilet met mozzarella, tomaat en basilicum 

Lees meer

Vegetarisch kerstgerecht

Vegetarisch kerstgerecht
HOOFDGERECHT – 70 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Heerlijk vegetarisch kerstrecept van truffelrisotto met champignons omringd door courgette

Lees meer

Gevulde bladerdeeg sterren

Gevulde bladerdeeg sterren
HAPJE – 40 MINUTEN – 20 STUKS *

Leuke amuse voor kerst; bladerdeeg hapjes gevuld met een spinazie en feta mengsel

Lees meer

Appelgebakje met vanillesaus

Appelgebakje met vanillesaus
GEBAK/NAGERECHT – 35 MIN + 18 OVENTIJD – 10 STUKS *

Kerstrecept: makkelijk gebakje met stukjes appel, kaneel en nootjes geserveerd met een zelfgemaakte vanillesaus

Lees meer

Praline torentje

Praline torentje
NAGERECHT – 75 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Leuk toetje van zelfgemaakte chocolade koekjes met pralineroom om je kerstdiner mee af te sluiten

Lees meer

3 x canape

3 x canape
VOORGERECHT/HAPJE – 50 MINUTEN – 21 STUKS **

Makkelijk en culinair kerstrecept; 3 verschillende hapjes met artisjokmousse, peer en zalm

Lees meer

Chocolade cakerol

Chocolade cakerol
NAGERECHT/GEBAK – 60 MIN + 15 OVENTIJD + 2 UUR WACHTEN – 8 TOT 10 PERSONEN ***

Perfecte afsluiter voor de kerst; een heerlijke chocolade cakerol gevuld met slagroom en verse vruchten

Lees meer

Mini beef wellington

Mini beef wellington
HOOFDGERECHT – 45 MIN + 20 OVENTIJD – 3 PERSONEN **

Deze makkelijke 1 persoons variant op de beef wellington met varkenshaas en spek is ideaal voor de kerst.

Lees meer

Chocolade slagroom dessert

Chocolade slagroom dessert

DESSERT – 10 MINUTEN – 4 STUKS *

Maak in een paar tellen dit simpele toetje van slagroom om lekker van te genieten

Lees meer

Rosbiefrolletjes met pesto

Rosbiefrolletjes met pesto
VOORGERECHT/HAPJE – 15 MINUTEN – 12 STUKS/4 PERSONEN *

Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel

Lees meer

Carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet

VOORGERECHT – 30 MIN + 25 KOKEN – 4 PERSONEN **

Heerlijke vegetarische carpaccio van rode biet met rucola, perzik en geitenkaas

Lees meer

Crème brûlée taartje

Crème brûlée taartje

NAGERECHT/GEBAK – 60 MIN + 30 MIN OVENTIJD – 8 STUKS **

Maak van je favoriete toetje nu een heerlijk taartje met crème brûlée vulling

Lees meer

Mini pavlova met fruit

Mini pavlova met fruit
NAGERECHT – 25 MIN + 1 UUR OVENTIJD + 30 MIN AFKOELEN – 24 STUKS **

Lekker als toetje voor de kerst of bij een high tea; mini pavlova met zoete mascarpone en vers fruit

Lees meer

Peer met noten crumble

Peer met noten crumble
NAGERECHT – 20 MIN + 20 OVENTIJD – 4 STUKS *

Makkelijk en lekker toetje van peer met kaneel, honing en een crumble met noten

Lees meer

Galette met paddestoelen

Galette met paddestoelen
HOOFDGERECHT – 70 MIN + 25 OVENTIJD - 4 PERSONEN *** Rustieke taart van paddenstoelen, spekjes en tijm met een krokante half dichtgevouwen deegrand

Lees meer

Schuim ijstaart

Schuim ijstaart
NAGERECHT/GEBAK – 20 MINUTEN + 5 UUR IN DE VRIEZER – 8 PERSONEN *

Makkelijke ijstaart met meringue schuimpjes en nougatine op een krokante bodem van stroopwafels

Lees meer

Frisse garnalencocktail

Frisse garnalencocktail
VOORGERECHT/HAPJE – 20 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Lekker als voorgerecht op als hapje op een feestje; garnalencocktail met frisse mineola.

Lees meer

Champignons in roomsaus

Champignons in roomsaus
VOORGERECHT – 30 MINUTEN + 15 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Champignons met knoflook in roomsaus met een krokant korstje geserveerd met stokbrood

Lees meer

Witlofschuitjes met appel en spek

Witlofschuitjes met appel en spek

VOORGERECHT/HAPJE – 15 MINUTEN – 8 STUKS *

Heerlijke appetizer; witlof met zoete appel, hazelnoten en geitenkaas in combinatie met zoute spekjes

Lees meer

Mini citroen meringue taartjes

Mini citroen meringue taartjes

GEBAK/NAGERECHT – 90 MINUTEN + 35 OVENTIJD + 30 WACHTEN – 4 STUKS ***

Echte verwennerij en zeker de moeite waard; heerlijke frisse citroen meringue taartjes

Lees meer

Varkenshaas met truffel

Varkenshaas met truffel
HAPJE/HOOFDGERECHT – 20 MIN + 10 OVENTIJD – 6 STUKJES **

Een lekker culinair recept; malse varkenshaas gevuld met pata negra ham en truffel

Lees meer

Cheesecake met chocolade en karamel

Cheesecake met chocolade en karamel
GEBAK – 45 MINUTEN + MINIMAAL 5 UUR WACHTEN – 10 PUNTEN ***

Cheesecake met chocolade en karamelsaus die niet gebakken hoeft te worden in de oven

Lees meer

Gevulde kip met pistachenootjes

Gevulde kip met pistachenootjes
HOOFDGERECHT – 20 MIN + 20 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Heerlijk ovenrecept voor kipfilet gevuld met pistachenootjes en rode peper

Lees meer

Champignons met gorgonzola

Champignons met gorgonzola

VOORGERECHT – 20 MINUTEN + 15 OVENTIJD - 4 PERSONEN **

Smakelijke combinatie van gevulde champignons in een romige paprikasaus

Lees meer

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling
VOORGERECHT – 60 MIN – CA 20 STUKS ***

Lekkere vers gemaakte vegetarische pasta met een vulling van champignons en overgoten met salieboter

Lees meer

Kersen koffie dessert

Kersen koffie dessert
NAGERECHT – 25 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Makkelijk en snel; lekkere coupe van chocoladecake met koffie, mascarpone room en kersen

Lees meer

Millefeuille met banketbakkersroom

Millefeuille met banketbakkersroom
NAGERECHT/GEBAK – 60 MIN + 25 OVENTIJD – 4 STUKS ***

De Franse versie van de tompoes met echte banketbakkersroom en verse frambozen

Lees meer

Aardappelgratin met champignons

Aardappelgratin met champignons
BIJGERECHT – 25 MIN + 40 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Een lekkere combi van aardappelgratin met champignons en truffel in een eenpersoons schaaltje

Lees meer

Kalkoenrolletjes met sperziebonen

Kalkoenrolletjes met sperziebonen
HOOFDGERECHT – 30 MIN + 20 WACHTEN + 15 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Lekker hoofdgerecht voor Pasen; rolletjes van kalkoen gevuld met sperziebonen en tomatentapenade

Lees meer

Stokbroodjes met geitenkaas en spek

Stokbroodjes met geitenkaas en spek
VOORGERECHT/HAPJE – 10 MIN + 5 OVENTIJD – 8 STUKS *

Smakelijk voorgerecht of hapje van stokbrood met geitenkaas en pijnboompitten omwikkeld met spek

Lees meer

Witte chocolademouse

Witte chocolademouse
NAGERECHT – 30 MIN + 2 UUR WACHTEN – 4 PERSONEN **

Lekkere combi van mierzoete witte chocolademousse met frisse mandarijnen

Lees meer

Aardappelgratin

Aardappelgratin
BIJGERECHT – 25 MIN + 30 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Snelle en lekkere aardappelgratin op smaak gebracht met knoflook en tijm met een lekker korstje kaas

Lees meer

Rollade met pruimen

Rollade met pruimen
HOOFDGERECHT – 30 MIN + 30 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Heerlijke met pruimen, abrikozen en amandelen gevulde rollade omwikkeld met spek

Lees meer

Zalmbonbons

Zalmbonbons
VOORGERECHT – 20 MIN + 60 WACHTEN – 4 STUKS **

Lekker voorgerecht van Hollandse garnaaltjes in een romige saus omwikkeld met gerookte zalm

Lees meer

Witlofsoep

Witlofsoep
VOORGERECHT – 30 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Lekkere romige witlofsoep met stukjes amandel en peterselie

Lees meer

Appel notentaart

Appel notentaart
GEBAK – 45 MIN + 60 OVENTIJD – 8 TOT 10 PUNTEN **

Makkelijk recept voor een lekkere goed gevulde taart met appel, verschillende soorten noten en krenten

Lees meer

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio

VOORGERECHT – 10 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Makkelijk maar heerlijk Italiaans voorgerecht van carpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola

Lees meer

Croissants met brie

Croissants met brie

LUNCH – 15 MIN – 4 STUKS *

Makkelijk en snel een lekkere lunch op tafel met deze croissants met brie, peer en pecannoten

Lees meer

Roerei met zalm

Roerei met zalm

LUNCH – 15 MIN – 4 SNEETJES *

Makkelijk en snel recept voor een exclusief ontbijt of lunch gerecht van roerei met gerookte zalm

Lees meer

Kerststol

Kerststol

LUNCH – 40 MIN + 60 WACHTEN + 35 OVENTIJD – 8 SNEETJES ***

Maak je kerstontbijt of lunch compleet met dit heelijke recept voor zelfgemaakte kerststol met amandelspijs

Lees meer

varkenshaasmedaillons met peperroomsaus

varkenshaasmedaillons met peperroomsaus

HOOFDGERECHT– 30 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Heerlijk hoofdgerecht van varkenshaas omwikkeld met spek in een romige pepersaus

Lees meer

Appels in bladerdeeg

Appels in bladerdeeg

NAGERECHT – 20 MIN + 25 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Makkelijk en lekker nagerecht van appels met rozijnen in een krokant jasje uit de oven

Lees meer

Hasselback aardappelen

Hasselback aardappelen

BIJGERECHT – 20 MIN + 60 MIN OVENTIJD– 4 PERSONEN **

Dun gesneden aardappeltjes met kaas en boter uit de oven, leuk om als bijgerecht te serveren tijdens kerst

Lees meer

Zalm met amandelkorst

Zalm met amandelkorst
HOOFDGERECHT 20 – 30 MIN + 10 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Kerstrecept: snel en eenvoudig recept voor zalm op culinaire wijze 

Lees meer

Kerstkoekjes

Kerstkoekjes
GEBAK – 30 MIN + 30 WACHTEN + 10 OVENTIJD – 24 STUKS **

Goed recept voor krokante kerstkoekjes met amandel, ook leuk voor in de boom

Lees meer

3 x vis voorgerecht

3 x vis voorgerecht
VOORGERECHT – 60 MINUTEN – 4 PERSONEN ***

Luxe voorgerecht bestaande uit spinazie met garnalen, knolselderijsoep met rivierkreeftjes en zalmrolletjes.

Lees meer

Witte chocolade dessert met frambozen

Witte chocolade dessert met frambozen
NAGERECHT – 40 MIN + 15 OVENTIJD + 1,5 UUR WACHTTIJD – 4 PERSONEN **

Heerlijk zoet kerstdessert voor jong en oud; krokante bakjes met witte chocolade en frambozen vulling 

Lees meer

Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus
HOOFDGERECHT – 50 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lekker recept om met kerst te serveren; peterseliepuree met ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes

Lees meer

Gevulde portobello's

Gevulde portobello's
VOORGERECHT – 20 MIN + 18 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Geweldige vegetarische combinatie van een grote portobello met geitenkaas, courgette en pijnboompitten

Lees meer

Pasta met coquilles

Pasta met coquilles
HOOFDGERECHT – 40 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Makkelijk kerstrecept met pasta en coquilles, ideaal voor de feestdagen

Lees meer

Sperziebonen met knoflook

Sperziebonen met knoflook
BIJGERECHT – 20 MINUTEN – 4 PERSONEN *

Een lekker bijgerecht met groenten; sperziebonen in combinatie met tomaatjes, spek en knoflook

Lees meer

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade
HOOFDGERECHT – 15 MIN + 30 MIN OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Makkelijke en lekkere varkenshaasrollade gevuld met olijventapenade en mozzarella omwikkeld met seranoham

Lees meer

Aardappelgratin met courgette

Aardappelgratin met courgette
BIJGERECHT – 15 MIN + 40 OVENTIJD – 4 PERSONEN *

Makkelijke ovenschotel met aardappelschijfjes, plakjes courgette en ui in een romige saus bestrooid met kaas

Lees meer

Stoofperen

Stoofperen

NAGERECHT – 10 MIN + 2,5 UUR STOVEN – 8 STUKS *

Deze heerlijke stoofpeertjes zijn het wachten meer dan waard!

Lees meer

Bladerdeegtaartje met peer

Bladerdeegtaartje met peer

GEBAK/NAGERECHT – 25 MIN + 20 OVENTIJD – 4 STUKS **

Een heerlijke herfst combi; bladerdeegtaartjes met kaneel-mascarpone, peer en noten. 

Lees meer

Paddestoelensoep

Paddestoelensoep
VOORGERECHT – 30 MIN – 4 PERSONEN *

Simpel recept voor verukkelijke herfst soep met de volle smaak van paddestoelen en tijm. 

Lees meer

Bosvruchten puddingtaart

Bosvruchten puddingtaart
GEBAK – 60 MIN + 2 UUR WACHTEN + 25 OVENTIJD – 10 STUKKEN ***

Knapperige taartbodem met heerlijke stevige vanillepudding afgewerkt met frisse bramen en frambozen

Lees meer

Geitenkaas met rode ui hapje

Geitenkaas met rode ui hapje
HAPJE – 20 MINUTEN – 20 STUKS *

Geweldige combinatie van zachte geitenkaas met gecarameliseerde rode ui geserveerd in een krokant cupje

Lees meer

Gevulde varkensrolletjes

Gevulde varkensrolletjes
HOOFDGERECHT – 50 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lekkere varkensrolletjes gevuld met spinazie en champignons in een romige saus van paprika en tomaat.

Lees meer

vloeibare chocolade cakejes (moelleux)

vloeibare chocolade cakejes (moelleux)
NAGERECHT/GEBAK – 35 MIN + 15 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Iedereen is gek op deze heerlijke chocoladecakejes met vloeibare chocoladevulling! 

Lees meer

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
HOOFDGERECHT – 20 MIN + 35 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Aardappeltjes in schil met tomaten en knoflook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk

Lees meer

Soep met waterkers en erwtjes

Soep met waterkers en erwtjes
VOORGERECHT – 20 MIN – 4 PERSONEN *

Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel

Lees meer

Tiramisu

Tiramisu
NAGERECHT – 30 MIN + 8 UUR WACHTEN – 6 PERSONEN **

Lees meer

3 x roomkaas truffels

3 x roomkaas truffels
HAPJE – 30 MIN – CA 20 STUKS **

Lees meer

Lamskoteletjes met venkelpuree

Lamskoteletjes met venkelpuree
HOOFDGERECHT – 60 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lees meer

Aardappel truffelsoep

Aardappel truffelsoep
VOORGERECHT – 30 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lees meer

Kipragout

Kipragout
LUNCH – 40 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lees meer

Pangasius met paprikasaus

Pangasius met paprikasaus
  HOOFDGERECHT – 15 MIN + 25 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Lees meer

Gegratineerde bloemkool

Gegratineerde bloemkool
BIJGERECHT – 20 MINUTEN + 10 OVENTIJD – 4 PERSONEN  *

Lees meer

Varkenshaas met brie

Varkenshaas met brie
HOOFDGERECHT – 20 MIN + 20 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Lees meer

Rucolasoep

Rucolasoep
  VOORGERECHT – 25 MINUTEN – 4 PERSONEN **

Lees meer

Rollade met noten

Rollade met noten
  HOOFDGERECHT – 20 MIN + 25 OVENTIJD – 4 PERSONEN **

Lees meer

Hoorntjes met zalm en ricotta

Hoorntjes met zalm en ricotta
HAPJE – 15 MINUTEN – 8 STUKS *

Lees meer

Hertenbiefstuk met stoofperen

Hertenbiefstuk met stoofperen
  HOOFDGERECHT – 25 MIN + 120 STOOFTIJD – 4 PERSONEN ***

Lees meer

Toast met feta tapenade

Toast met feta tapenade
  HAPJE – 20 MIN – 4 PERSONEN **

Toast met een zelfgemaakte tapenade van feta en peterselie

Lees meer

Trifle met appel

Trifle met appel
  NAGERECHT – 25 MIN + 60 MIN WACHTEN – 4 PERSONEN *

Lees meer

Courgettesoep

Courgettesoep
  VOORGERECHT – 25 MIN – 4 PERSONEN **

Frisse courgettesoep met munt en zelfgemaakte kaasstengels.

Lees meer

Haring op 3 manieren

Haring op 3 manieren
VOORGERECHT – 20 MINUTEN – 6 PERSONEN ** 

Lees meer