Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vitello tonnato

Maak in 10 minuten dit populaire voorgerecht van fricandeau met een romige zelfgemaakte tonijnsaus

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Tonijnsaus
Benodigdheden

Bereiding

 Laat de tonijn uitlekken. Doe de ingrediënten voor de saus in een blender of mix fijn met een staafmixer en mix tot een gladde tonijnsaus.

 Verdeel de fricandeau over 4 borden. Besprenkel rijkelijk met de tonijnsaus. Garneer met blaadjes rucola en kappertjes. Maak het gerecht af met een extra snuf zwarte peper.

 Tip: je kunt de saus al van te voren bereiden en afgedekt in de koelkast bewaren. Maak de borden vlak voor het serveren op.

Vitello tonnato

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×