Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vitello tonnato

Maak in 10 minuten dit populaire voorgerecht van fricandeau met een romige zelfgemaakte tonijnsaus

Ingrediënten
Tonijnsaus
Benodigdheden

Bereiding

 Laat de tonijn uitlekken. Doe de ingrediënten voor de saus in een blender of mix fijn met een staafmixer en mix tot een gladde tonijnsaus.

 Verdeel de fricandeau over 4 borden. Besprenkel rijkelijk met de tonijnsaus. Garneer met blaadjes rucola en kappertjes. Maak het gerecht af met een extra snuf zwarte peper.

 Tip: je kunt de saus al van te voren bereiden en afgedekt in de koelkast bewaren. Maak de borden vlak voor het serveren op.

Vitello tonnato

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.