Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Klassieke carpaccio

Makkelijk maar heerlijk Italiaans voorgerecht van carpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
 
Ingrediënten
250 gr dun gesneden ossenhaas (carpaccio)
4 eelt grof geraspte parmezaanse kaas
4 eelt geroosterde pijnboompitten
Handje rucola
Peper en zout
2 eelt olijfolie
1 eelt balsamicoazijn
 
Bereiding
Verdeel de carpaccio over 4 borden en garneer met de rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bestrooi met een beetje peper en zout. Roer de olijfolie met de balsamicoazijn los en besprenkel de carpaccio hiermee.
 
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×