Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Klassieke carpaccio

Makkelijk maar heerlijk Italiaans voorgerecht van carpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
 
Ingrediënten
250 gr dun gesneden ossenhaas (carpaccio)
4 eelt grof geraspte parmezaanse kaas
4 eelt geroosterde pijnboompitten
Handje rucola
Peper en zout
2 eelt olijfolie
1 eelt balsamicoazijn
 
Bereiding
Verdeel de carpaccio over 4 borden en garneer met de rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bestrooi met een beetje peper en zout. Roer de olijfolie met de balsamicoazijn los en besprenkel de carpaccio hiermee.
 
 
Beoordeling (214 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread