
Klassieke carpaccio
Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing
10 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
250 gr dun gesneden ossenhaas / carpaccio
-
4 eetlepels grof geraspte Parmezaanse kaas
-
4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
-
Handje rucola
-
peper en zout
-
Truffelsaus of truffelmayonaise
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verdeel de carpaccio over 4 borden. Verdeel een beetje rucola er over en garneer met wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Bestrooi met een snufje peper en zout en druppel er een beetje truffelsaus of mayo over.
-
Tip: je kunt ook zelf truffelmayo maken door een beetje mayonaise te mengen met truffelolie en eventueel een beetje water om aan te lengen.
Heeft het gesmaakt?
279 stemmen
Ook lekker