5 x snelle babyshower hapjes

Binnenkort een babyshower gepland? Of krijg je zelf kraamvisite? Maak dan deze leuke en schattige kraamhapjes met blauwe of roze muisjes! Snel en makkelijk gemaakt en leuk om te trakteren!

Makkelijke babyshower hapjes

En bij een geboorte van een kindje hoort natuurlijk een beschuit met muisjes. Maar hoe leuk is het om daar en twist aan te geven en er iets feestelijks van te maken zoals deze donuts of stroopwafels met muisjes. Deze roze of blauwe kraamhapjes zijn vooral ook simpel want na de geboorte van je kindje heb je waarschijnlijk je handen vol. Of verras een aanstaande moeder er mee tijdens een babyshower en maak een complete tafel met allemaal lekkere roze en/of blauwe hapjes. Serveer op een etagere voor een gezellige high tea babyshower.

Ps: deze blog is geen aankondiging o.i.d dat ik zwanger ben (ik dacht ik zeg het maar even voordat ik felicitaties krijg), ik vind het super leuk die kleintjes om me heen maar zelf moet ik er (nog) niet aan denken. Of dat gaat komen weet ik niet maar ik vind het nu helemaal prima zo samen met Eric en onze hond Payo. Ik krijg wel vaker voorzichtig de vraag of ik een kinderwens heb en dan vind ik het wel soms een beetje raar om daar ‘nee’ op de antwoorden. Soms denken ze dan dat ik kinderen niet leuk vind, maar dat is niet zo (alhoewel ik ze soms wel vervelend vind haha). En ik zeg nooit nooit maar ik zie het nu en in de toekomst nog niet voor me. Maar voor alle mommy's to be wilde ik wel iets leuks delen op mijn site om aan je visite te serveren, dus doe er jullie voordeel mee :)

5 x kraamhapjes met muisjes

#1 Chocolade truffels met muisjes
 • Hapjes en snacks
 • 25 min + 1 uur opstijven
 • 15 stuks
 • *

Truffels van chocolate chip cookies met witte chocolade en roze en witte muisjes, leuk om te serveren bij een babyshower of om cadeau te doen

#2 Cupcakes met muisjes
 • Bakrecept
 • 30 min + 20 min oventijd
 • 12 stuks
 • *

Zelfgemaakte vanille cupcakes met toef botercreme en roze of blauwe muisjes, leuk voor de babyshower of kraamvisite

#3 Fudge met muisjes
 • Bakrecept
 • 15 min + 2 uur afkoelen
 • 12 blokjes
 • *

Een makkelijk en lekker zoet hapje voor bij de babyshower of als kraamhapje, leuk als variant op de beschuit met muisjes

#4 Mini donuts met muisjes
 • Hapjes en snacks
 • 5 min
 • 6 stuks
 • *

Makkelijk en lekker kraamhapje van kleine luchtige donuts met roze en/of blauwe muisjes er op, leuk om te serveren op een babyshower of met kraamvisite

#5 Mini stroopwafels met muisjes
 • Bakrecept
 • 15 min
 • 12 stuks
 • *

Leuk en makkelijk kraamhapje van kleine stroopwafels met een laagje chocolade en blauwe of roze muisjes, lekker voor de babyshower

Vind je dit leuk?
4 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Mariëlle 9 augustus 2018 om 21:52

Je hoeft je helemaal niet te verantwoorden ;) Ook hier geen kinderwens, wij hebben onze katjes. En nu ik bijna 40 ben zal het ook zeker niet meer gebeuren ook. Deze kraamhapjes zijn trouwens wel leuk en lekkerder dan beschuit met muisjes :)

Daphne 9 augustus 2018 om 11:54

Haha geen excuses hoor. Dat is gewoon zo. Wij hebben ook vrienden zonder kinderen die onwijs leuk zijn met de kinderen van anderen gelukkig maar :-). Alleen zelf nee, niet zo. Daarbij kunnen mensen met kinderen ook kinderen wel eens heel vervelend vinden dat is dan ook weer uit eigen ervaring.