Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek dessert zoals Crème brûlée, brownies, tiramisu of een heerlijke ijscoupe. Of probeer eens de geflambeerde sinaasappels of aardbeien met zwarte peper.

Aardbeien coupe
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere zomerse ijscoupe met frisse aardbeien, krokante koekjes en vanille ijs, een super makkelijk nagerecht dat binnen een paar minuten klaar is

Paas tiramisu
  • Nagerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Dit is het perfecte toetje voor Pasen en super makkelijk te maken: tiramisu met advocaat in een glaasje, dat wordt smullen met de paasbrunch!

Hangop met fruit
  • Ontbijt
  • 15 min + 6 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte romige hangop met vanille en vers fruit, lekker als toetje of als ontbijt

Crêpes met appel
  • Nagerecht
  • 45 min
  • 6 stuks
  • **

Deze dunne pannenkoekjes met appel en kaneel zijn ook lekker met een bolletje ijs

Makkelijke chocolade mousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Voor dit makkelijke basisrecept voor luchtige chocolademousse heb je maar 4 ingrediënten nodig

Poffertjes sandwiches met ijs
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 12 stuks
  • *

Dit feestelijke toetje valt vast bij alle kinderen in de smaak na het kerstdiner

Panna cotta met frambozen in een glaasje
  • Nagerecht
  • 45 min + 1 nacht opstijven
  • 4 stuks
  • **

Dit dessert bereid je makkelijk een dag van te voren en maak je zeker indruk mee

Feestelijke crème brûlée met besjes
  • Nagerecht
  • 50 min + 3 uur wachten
  • 6 stuks
  • **

Deze zoete smaak van vanille en de friszure smaak van de besjes combineren perfect in dit kerstdessert

Crepe Suzette
  • Nagerecht
  • 45 min
  • 6 stuks
  • **

Een spectaculair toetje van dunne pannenkoekjes in sinaasappel eventueel geflambeerd met Grand Marnier

Tony chocolonely karamel zeezout mousse
  • Nagerecht
  • 20 min + 4 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Halloween chocolademousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Nutella ijs
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 1 liter
  • *

Romig ijs zonder ijsmachine en gemaakt met maar 4 ingrediënten!

Mousse van limoncello met Bastogne
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur in de koelkast
  • 4 personen
  • **

Dit zomerse dessert met limoncello en Bastogne koekjes is een lekkere en frisse afsluiting van elke maaltijd!

3 kleuren ijscake met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur vriezer
  • 12 plakken
  • **

Deze cake is heel makkelijk te maken en bestaat uit ijs met frambozen, blauwe bessen en witte chocolade

Frisse citroenmousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • **

Deze luchtige mousse met citroensmaak maak je eenvoudig met deze 5 ingredienten

Ananas crumble van de Big Green Egg
  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • **

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Kokos cheesecakejes met mango crumble
  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Tiramisu wafels
  • Nagerecht
  • 50 min
  • 10-12 stuks
  • **

Wafels met koffiesmaak geserveerd met mascarpone en cacao. Lekker als toetje of gebak bij koffie of thee

Clafoutis met mango
  • Nagerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Franse dessert bestaat uit fruit overgoten met een beslag gebakken in de oven

Mango crumble met kokos
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Tropisch toetje van zoete mango en perzik onder een knapperig laagje crumble met een vleugje kokos

Snelle tiramisu met lemon curd
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze tiramisu staat binnen 20 min op tafel en is door de lemoncurd lekker fris van smaak, ook lekker na de paasbrunch

Mini tarte tatin met mango
  • Nagerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • ***

Deze taartjes met fruit worden op de kop gebakken en zijn heerlijk met een bolletje ijs en/of slagroom

Trifle met lemon curd
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 6 porties
  • **

Snel en makkelijk toetje van vanilleroom met koekjes en lemon curd.

Stoofperen cake
  • Nagerecht
  • 20 min + 1 uur oventijd
  • 12 plakken
  • **

Hoe bijzonder en mooi is deze cake met kaneel en stoofperen!

Bladerdeegsterren met ananas en kokos
  • Nagerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Sluit het kerstdiner in stijl af met deze krokante sterren met ananas, bolletje ijs en kokos

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×