Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens de Bokkenpootjes tiramisu in een glaasje, aardbeien bavarois of crêpe suzette. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.

Crema catalana
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker

Mini ijstaartjes stracciatella
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur + 6 min invriezen
  • 12 stuks
  • **

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

Frozen yoghurt met aardbeien
  • Tussendoortjes
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk en gezond zelf frozen yoghurt maken met maar 3 ingrediënten! Lekker als toetje of als ijskoud tussendoortje

Tiramisu ijs
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 8 personen
  • *

Het beroemde dessert tiramisu in de vorm van heerlijk romig ijs met koffie, cacao en lange vingers

Vegan ijs met Oreo
  • Nagerecht
  • 10 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Vegan oreo ijs, het perfecte ijs voor de zomer zonder ijsmachine!

Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur invriezen
  • 12 stuks
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

Mangosoep dessert
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Fris dessert van koude mangopuree met limoen en room, heerlijk op een warme zomerdag of na de barbecue

Mango tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Monchou ijs met kersen
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 8 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

Vegan tiramisu
  • Nagerecht
  • 30 min + 12 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Een traditionele tiramisu wordt vaak gemaakt met room en eieren. Deze vegan variant gemaakt met plantaardige ingredienten, maar nog steeds heerlijk én makkelijk te maken.

Witte chocolademousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid

Tiramisu met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven + 3 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Dit dessert is een combi van tiramisu en appeltaart en bevat stukjes appel, lange vingers en kaneel en bovendien geen alcohol of ei! Een heerlijk toetje

Bananenloempia’s
  • Nagerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Zoete loempia's van bananen in een krokant jasje van filodeeg uit de oven met chocoladesaus. Een heerlijke zoete snack of lekker met een bolletje ijs als dessert.

Vegan pavlova
  • Nagerecht
  • 40 min + 90 min oventijd + 10 min afkoelen
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.

Stoofperen cheesecake trifle
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 5 stuks
  • **

Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, ideaal voor de feestdagen!

Tiramisu zonder ei
  • Nagerecht
  • 20 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Traditionele tiramisu met lange vingers, mascarpone room en cacao maar zonder ei en net zo lekker!

Viennetta ijstaart
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur wachten
  • 8 - 10 personen
  • **

Maak maar met 3 ingrediënten zelf deze viennetta ijstaart met laagjes roomijs en pure chocolade

Speculaas tiramisu met mandarijn
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Leuk als sinterklaasrecept of feestelijk dessert: tiramisu met laagjes room en speculaas met frisse partjes mandarijn

Pompoen crumble
  • Nagerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Pompoen crumble met speltmeel, havermout en sinaasappel. Heerlijk als winters toetje

Appeltaart trifle
  • Nagerecht
  • 35 min
  • 2 stuks
  • *

Heerlijk toetje van laagjes zoete stukjes appel met kaneel gebakken in de pan, vanilleroom en koekjes

Panna cotta kokos passievrucht
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk tropisch dessert: romige panna cotta van room en kokosmelk met een laagje frisse passievrucht

Vegan cheesecake met mango
  • Nagerecht
  • 45 min + 4 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Een heerlijk recept voor een vegan kwarktaart met mango zonder gelatine met een vleugje kokos en limoen

Frappuccino mokka
  • Drankjes
  • 10 min
  • 2 glazen
  • *

Hoe maak je zelf een lekkere frappuccino, een Ijskoude koffie drink met chocolade en slagroom? Probeer dit recept eens!