Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens de Bokkenpootjes tiramisu in een glaasje, aardbeien bavarois of crêpe suzette. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Monchou ijs met kersen
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 8 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

Vegan tiramisu
  • Nagerecht
  • 30 min + 12 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Een traditionele tiramisu wordt vaak gemaakt met room en eieren. Deze vegan variant gemaakt met plantaardige ingredienten, maar nog steeds heerlijk én makkelijk te maken.

Witte chocolademousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid

Tiramisu met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven + 3 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Dit dessert is een combi van tiramisu en appeltaart en bevat stukjes appel, lange vingers en kaneel en bovendien geen alcohol of ei! Een heerlijk toetje

Bananenloempia’s
  • Nagerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Zoete loempia's van bananen in een krokant jasje van filodeeg uit de oven met chocoladesaus. Een heerlijke zoete snack of lekker met een bolletje ijs als dessert.

Vegan pavlova
  • Nagerecht
  • 40 min + 90 min oventijd + 10 min afkoelen
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.

Stoofperen cheesecake trifle
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 5 stuks
  • **

Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, ideaal voor de feestdagen!

Tiramisu zonder ei
  • Nagerecht
  • 20 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Traditionele tiramisu met lange vingers, mascarpone room en cacao maar zonder ei en net zo lekker!

Viennetta ijstaart
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur wachten
  • 8 - 10 personen
  • **

Maak maar met 3 ingrediënten zelf deze viennetta ijstaart met laagjes roomijs en pure chocolade

Speculaas tiramisu met mandarijn
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Leuk als sinterklaasrecept of feestelijk dessert: tiramisu met laagjes room en speculaas met frisse partjes mandarijn

Pompoen crumble
  • Nagerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Pompoen crumble met speltmeel, havermout en sinaasappel. Heerlijk als winters toetje

Appeltaart trifle
  • Nagerecht
  • 35 min
  • 2 stuks
  • *

Heerlijk toetje van laagjes zoete stukjes appel met kaneel gebakken in de pan, vanilleroom en koekjes

Panna cotta kokos passievrucht
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk tropisch dessert: romige panna cotta van room en kokosmelk met een laagje frisse passievrucht

Vegan cheesecake met mango
  • Nagerecht
  • 45 min + 4 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Een heerlijk recept voor een vegan kwarktaart met mango zonder gelatine met een vleugje kokos en limoen

Frappuccino mokka
  • Drankjes
  • 10 min
  • 2 glazen
  • *

Hoe maak je zelf een lekkere frappuccino, een Ijskoude koffie drink met chocolade en slagroom? Probeer dit recept eens!

Vanille roomijs maken
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur opstijven
  • 8 porties
  • *

Met maar 3 ingredienten en zonder ijsmachine maak je super makkelijk heerlijk vol en romig ijs dat makkelijk schepbaar is.

Ijskoffie met Speculoos
  • Drankjes
  • 10 min + koelen
  • 2 glazen
  • *

Ijskoude koffie drank met ijs en een vleug Speculoos, heerlijk verkoelend op een warme dag!

Aardbeien yoghurtijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Zelfgemaakt romig ijs met verse aardbeien, slagroom en yoghurt. Makkelijk te maken zonder ijsmachine en heerlijk als dessert

Gezond chocolade ijs
  • Nagerecht
  • 10 min + opstijven
  • 3 porties
  • *

Lekker verantwoord genieten van dit zelfgemaakte chocolade ijs (zonder ijsmachine) op basis van banaan en cacoa.

Mango ijs met kokos
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Heerlijk romig zelfgemaakt ijs (zonder ijsmachine) met tropische smaken van mango en kokos

Clafoutis met kersen
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 6 personen
  • **

Frans nagerecht van kersen in een lekker gebakken roommengsel uit de oven, serveer de clafoutis lauwwarm met wat poedersuiker

Aardbeiensoep
  • Nagerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Heel makkelijk en snel toetje dat heerlijk smaakt in de zomer als afsluiting van een diner of barbecue

Mango kokos ijsjes
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 6 stuks
  • *

Heerlijke zelfgemaakte tropische waterijsjes, verfrissend en een heerlijk tussendoortje op een warme dag. Ook ideaal voor kids!

Pindakaas ijsjes
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 6 stuks
  • *

Lekkere romige en gezonde ijsjes op basis van bananen, yoghurt en pindakaas! Een lekker tussendoortje, ook ideaal voor kinderen.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×