Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens limoncello tiramisu in een glas, aardbeien bavarois of clafoutis. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.

Panna cotta met stoofperen
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Deze combinatie van romige panna cotta met stoofpeertjes en krokante speculaas is echt fantastisch en ook nog eens makkelijk om te maken.

Sticky toffee pudding met karamelsaus
  • Nagerecht
  • 15 min + 30 min + 15 min
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijke zoete sticky toffee pudding die vaak met kerst gegeten wordt met een zelfgemaakte karamelsaus, tevens glutenvrij en lactosevrij

Toetje van kletskoppen met ijs
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Leuk en makkelijk dessert van krokante koekjes met een bolletje ijs ertussen geserveerd met kersen en slagroom

Warme kersen met kaneelijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 6 min wachttijd
  • 6-8 personen
  • **

De perfecte combinatie van zoete warme kersen geserveerd met zelfgemaakt romig kaneelijs en knapperige amandelen

Appelstrudel
  • Nagerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 8 personen
  • **

Goed gevulde rol van knapperig bladerdeeg gevuld met appel, kaneel, rozijnen en walnoten. Lekker met ijs of slagroom als gebak, maar ook als toetje.

Banaan brûlée
  • Nagerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijk toetje van gekarameliseerde bananen met ijs en chocolade, een leuke variant op de klassieke crème brûlée

Crema catalana
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker

Mini ijstaartjes stracciatella
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur
  • 12 stuks
  • **

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

Frozen yoghurt met aardbeien
  • Tussendoortjes
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk en gezond zelf frozen yoghurt maken met maar 3 ingrediënten! Lekker als toetje of als ijskoud tussendoortje

Tiramisu ijs
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 8 personen
  • *

Het beroemde dessert tiramisu in de vorm van heerlijk romig ijs met koffie, cacao en lange vingers

Vegan ijs met Oreo
  • Nagerecht
  • 10 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Vegan oreo ijs, het perfecte ijs voor de zomer zonder ijsmachine!

Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur invriezen
  • 12 stuks
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

Mangosoep dessert
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Fris dessert van koude mangopuree met limoen en room, heerlijk op een warme zomerdag of na de barbecue

Mango tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Monchou ijs met kersen
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 8 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

Vegan tiramisu
  • Nagerecht
  • 30 min + 12 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Een traditionele tiramisu wordt vaak gemaakt met room en eieren. Deze vegan variant gemaakt met plantaardige ingredienten, maar nog steeds heerlijk én makkelijk te maken.

Witte chocolademousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid

Tiramisu met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven + 3 uur opstijven
  • 6 personen
  • **

Dit dessert is een combi van tiramisu en appeltaart en bevat stukjes appel, lange vingers en kaneel en bovendien geen alcohol of ei! Een heerlijk toetje

Bananenloempia’s
  • Nagerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Zoete loempia's van bananen in een krokant jasje van filodeeg uit de oven met chocoladesaus. Een heerlijke zoete snack of lekker met een bolletje ijs als dessert.

Vegan pavlova
  • Nagerecht
  • 40 min + 1 uur 30 min oventijd + 10 min afkoelen
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.

Stoofperen cheesecake trifle
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 5 stuks
  • **

Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van Bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, dus ideaal voor de feestdagen.

Tiramisu zonder ei
  • Nagerecht
  • 20 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Traditionele tiramisu met lange vingers, mascarpone, slagroom en cacao, maar zonder ei, en net zo lekker.

Viennetta ijstaart
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur wachten
  • 8 - 10 personen
  • **

Maak maar met 3 ingrediënten zelf deze viennetta ijstaart met laagjes roomijs en pure chocolade