Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens limoncello tiramisu in een glas, aardbeien bavarois of clafoutis. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.
Deze combinatie van romige panna cotta met stoofpeertjes en krokante speculaas is echt fantastisch en ook nog eens makkelijk om te maken.
Een heerlijke zoete sticky toffee pudding die vaak met kerst gegeten wordt met een zelfgemaakte karamelsaus, tevens glutenvrij en lactosevrij
Leuk en makkelijk dessert van krokante koekjes met een bolletje ijs ertussen geserveerd met kersen en slagroom
De perfecte combinatie van zoete warme kersen geserveerd met zelfgemaakt romig kaneelijs en knapperige amandelen
Goed gevulde rol van knapperig bladerdeeg gevuld met appel, kaneel, rozijnen en walnoten. Lekker met ijs of slagroom als gebak, maar ook als toetje.
Heerlijk toetje van gekarameliseerde bananen met ijs en chocolade, een leuke variant op de klassieke crème brûlée
Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker
Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne
Makkelijk en gezond zelf frozen yoghurt maken met maar 3 ingrediënten! Lekker als toetje of als ijskoud tussendoortje
Het beroemde dessert tiramisu in de vorm van heerlijk romig ijs met koffie, cacao en lange vingers
Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!
Fris dessert van koude mangopuree met limoen en room, heerlijk op een warme zomerdag of na de barbecue
Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello
Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt
Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine
Een traditionele tiramisu wordt vaak gemaakt met room en eieren. Deze vegan variant gemaakt met plantaardige ingredienten, maar nog steeds heerlijk én makkelijk te maken.
Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid
Dit dessert is een combi van tiramisu en appeltaart en bevat stukjes appel, lange vingers en kaneel en bovendien geen alcohol of ei! Een heerlijk toetje
Zoete loempia's van bananen in een krokant jasje van filodeeg uit de oven met chocoladesaus. Een heerlijke zoete snack of lekker met een bolletje ijs als dessert.
Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.
Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van Bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, dus ideaal voor de feestdagen.
Traditionele tiramisu met lange vingers, mascarpone, slagroom en cacao, maar zonder ei, en net zo lekker.