Bifteki met feta
Probeer eens deze lekkere Griekse gehaktballen met feta
Ingredienten
500 gr rundergehakt
1 uitje
1 teentje knoflook, geperst
½ theel gedroogde munt
½ theel gedroogde oregano
1 eetl citroensap
1 theel paprikapoeder pikant
Peper en zout
3 eetl paneermeel
1 ei
100 gr feta kaas in plak
Knoflooksaus of tzatziki om er bij te serveren
Bereiding
Rasp de ui of snipper hem heel fijn en meng met het gehakt, kruiden, knoflook, citroensap, ei en paneermeel. Kneed tot een stevig gehakt en voeg eventueel nog wat extra paneermeel toe. Snijd de feta in plakken van ca 1 cm dik.






Zorg dat alle naden goed dicht zijn. Bak de bifteki in een (grill)pan in ongeveer 15 mooi bruin aan alle kanten. Serveer met Knoflooksaus of tzatziki. Lekker met salade, rijst of aardappeltjes.