Bruschetta’s met carpaccio

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio
Ingredienten
6 sneetjes stokbrood
1 eetl olijfolie
6 plakjes carpaccio
2 eetl truffelmayonaise, uit een bakje of zelfgemaakt
1 eetl pijnboompitjes
ongeveer 1 eetl geraspte parmezaanse kaas
Eventueel wat verse basilicum om te garneren
 
Bereiding
Bestrijk de sneetjes stokbrood dun met olijfolie. Grill de stokbroodjes in een grillpan krokant. Je kunt ze ook in de oven roosteren. Besmeer de bruschetta's met een beetje truffelmayonaise en beleg met een plakje carpaccio. Bestrooi met pijnboompitten, parmezaanse kaas en eventueel wat basilicum
 
carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01
152 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.