Ga naar de inhoud
Bruschetta’s met carpaccio

Bruschetta’s met carpaccio

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 6 sneetjes stokbrood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 6 plakjes carpaccio
  • 2 eetlepels truffelmayonaise ( uit een bakje of zelfgemaakt )
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • Eventueel wat verse basilicum om te garneren

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bestrijk de sneetjes stokbrood dun met olijfolie. Grill de stokbroodjes in een grillpan krokant. Je kunt ze ook in de oven roosteren.


  2. Besmeer de bruschetta’s met een beetje truffelmayonaise en beleg met een plakje carpaccio. Bestrooi met pijnboompitten, parmezaanse kaas en eventueel wat basilicum.


    carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 02 carpaccio bruschetta 03