Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Bruschetta’s met carpaccio

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio
Ingredienten
6 sneetjes stokbrood
1 eetl olijfolie
6 plakjes carpaccio
2 eetl truffelmayonaise, uit een bakje of zelfgemaakt
1 eetl pijnboompitjes
ongeveer 1 eetl geraspte parmezaanse kaas
Eventueel wat verse basilicum om te garneren
 
Bereiding
Bestrijk de sneetjes stokbrood dun met olijfolie. Grill de stokbroodjes in een grillpan krokant. Je kunt ze ook in de oven roosteren. Besmeer de bruschetta's met een beetje truffelmayonaise en beleg met een plakje carpaccio. Bestrooi met pijnboompitten, parmezaanse kaas en eventueel wat basilicum
 
carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01 carpaccio bruschetta 01
Beoordeling (93 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Burrito’s van kool
Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas