
Bruschetta’s met carpaccio
Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.
30 M
IngrediĆ«nten: Bruschetta’s met carpaccio
Voor stuks
-
6 sneetjes stokbrood
-
1 eetlepel olijfolie
-
6 plakjes carpaccio
-
2 eetlepels truffelmayonaise ( uit een bakje of zelfgemaakt )
-
1 eetlepel pijnboompitjes
-
1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
-
Eventueel wat verse basilicum om te garneren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bruschetta’s met carpaccio
-
Bestrijk de sneetjes stokbrood dun met olijfolie. Grill de stokbroodjes in een grillpan krokant. Je kunt ze ook in de oven roosteren.
-
Besmeer de bruschetta’s met een beetje truffelmayonaise en beleg met een plakje carpaccio. Bestrooi met pijnboompitten, parmezaanse kaas en eventueel wat basilicum.
Heeft het gesmaakt?
175 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 145
- vet 9 gr
- verzadigd vet 2.5 gr
- koolhydraten 10 gr
- w.v. suikers 0.5 gr
- vezels 0.5 gr
- eiwit 6 gr
- zout 0.5 gr
Ook lekker