Ga naar de inhoud
Carpaccio wraps

Carpaccio wraps

Gezellig borrelhapje van tortilla wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas en pesto. Ook lekker als lunch.

20 M + 1 U wachttijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 120 gr carpaccio ( dun gesneden )
  • 3 wraps
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 handje rucola

Materiaal

  • Prikkertjes
  • Aluminiumfolie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Leg een wrap op een bord en besmeer deze met pesto.


  2. Verdeel wat carpaccio over de hele oppervlakte.


  3. Bestrooi met kaas, sla en pijnboompitten.


    carpaccio wraps carpaccio wraps carpaccio wraps
  4. Rol de wrap. Op het einde kun je wat extra pesto erop doen om de wrap als het ware dicht te plakken.


  5. Wikkel strak in een stuk aluminiumfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast.


  6. Snijd de wrap hierna in stukken en prik een prikker in ieder stukje.


  7. Tips: De wraps kun je ook een dag van te voren maken en de dag zelf pas in stukken snijden.


  8. Dit gerecht is extra lekker als je de pijnboompitten kort roostert. Begin hiermee, zodat ze kunnen afkoelen voordat je in het gerecht gebruikt. Zo blijven ze lekker knapperig.


  9. Maak de pesto eens zelf met dit heerlijke en makkelijke recept om zelf pesto te maken.