Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Carpaccio rolletjes

Gezellig borrelhapje van tortillarolletjes met carpaccio, parmezaanse kaas en pesto

Ingrediënten 
120 gr carpaccio, dun gesneden
3 wraps
2 eetl groene pesto
3 eetl pijnboompitten
3 eetl parmezaanse kaas
Handje sla
 
Materialen
Prikkers
Aluminiumfolie
 
Bereiding
Leg een wrap op een bord. Besmeer met pesto. Verdeel wat carpaccio over de hele oppervlakte. Bestrooi met kaas, sla en pijnboompitten. Rol de wrap, op het einde kun je wat extra pesto op doen om de wrap als het ware dicht te plakken.
 
carpaccio rolletjes 01
carpaccio rolletjes 01
carpaccio rolletjes 01
carpaccio rolletjes 01
Wikkel strak in een stuk aluminiumfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd de wrap in stukken en prik er een prikker doorheen.
 
De wraps kun je ook een dag van te voren maken en de dag zelf pas in stukken snijden.

 

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×