Carpaccio wraps
Gezellig borrelhapje van tortilla wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas en pesto. Ook lekker als lunch.
20 M + 1 U wachttijd
Ingrediënten
Voor stuks
-
120 gr carpaccio ( dun gesneden )
-
3 wraps
-
2 eetlepels groene pesto
-
3 eetlepels pijnboompitten
-
3 eetlepels Parmezaanse kaas
-
1 handje rucola
Materiaal
-
Prikkertjes
-
Aluminiumfolie
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Leg een wrap op een bord en besmeer deze met pesto.
-
Verdeel wat carpaccio over de hele oppervlakte.
-
Bestrooi met kaas, sla en pijnboompitten.
-
Rol de wrap. Op het einde kun je wat extra pesto erop doen om de wrap als het ware dicht te plakken.
-
Wikkel strak in een stuk aluminiumfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast.
-
Snijd de wrap hierna in stukken en prik een prikker in ieder stukje.
-
Tips: De wraps kun je ook een dag van te voren maken en de dag zelf pas in stukken snijden.
-
Dit gerecht is extra lekker als je de pijnboompitten kort roostert. Begin hiermee, zodat ze kunnen afkoelen voordat je in het gerecht gebruikt. Zo blijven ze lekker knapperig.
-
Maak de pesto eens zelf met dit heerlijke en makkelijke recept om zelf pesto te maken.
Heeft het gesmaakt?
281 stemmen
Ook lekker