Bulgogi cheese steak sandwich

Deze combi van Amerikaanse Philly cheese steak met Koreaanse runderreepjes is een match made in heaven.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Marinade

Bereiding

 Hak de knoflook en gember heel fijn. Meng deze door de soja, sesamolie, suiker en een snuf peper. Voeg dan de biefreepjes hier aan toe en schep er door heen. Je kunt meteen het vlees bakken of langer laten marineren voor een intensere smaak. Snijd het stokbrood in vieren en snijd deze bijna helemaal open. Snijd de komkommer in plakjes, de paprika in stukjes en de rode ui in ringen. Verhit een pan en voeg de ui hier aan toe samen met een klein beetje sesamolie.

 Voeg vervolgens het gemarineerde vlees hier aan toe. Bak 2 minuutjes en voeg dan de paprika toe en bak kort mee. In totaal hoeft het vlees maar ca. 5 minuten gebakken te worden of korter als je het nog rose wil hebben van binnen. Verdeel de cheddar kaas over de stokbroodjes. Leg hier wat plakjes komkommer op en schep hier wat van de biefreepjes en paprika op. Garneer de broodjes bulgogi met wat gehakte bosuien en sesamzaadjes.

65 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.