Bulgogi cheese steak sandwich

Deze combi van Amerikaanse Philly cheese steak met Koreaanse runderreepjes is een match made in heaven.

Lunch recept 25 min

ingrediënten

voor 4 personen

Marinade

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Hak de knoflook en gember heel fijn. Meng deze door de soja, sesamolie, suiker en een snuf peper. Voeg dan de biefreepjes hier aan toe en schep er door heen. Je kunt meteen het vlees bakken of langer laten marineren voor een intensere smaak. Snijd het stokbrood in vieren en snijd deze bijna helemaal open. Snijd de komkommer in plakjes, de paprika in stukjes en de rode ui in ringen. Verhit een pan en voeg de ui hier aan toe samen met een klein beetje sesamolie.

  2. Voeg vervolgens het gemarineerde vlees hier aan toe. Bak 2 minuutjes en voeg dan de paprika toe en bak kort mee. In totaal hoeft het vlees maar ca. 5 minuten gebakken te worden of korter als je het nog rose wil hebben van binnen. Verdeel de cheddar kaas over de stokbroodjes. Leg hier wat plakjes komkommer op en schep hier wat van de biefreepjes en paprika op. Garneer de broodjes bulgogi met wat gehakte bosuien en sesamzaadjes.

Heeft het gesmaakt?
65 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!