Salade met appel en brie
Herfstsalade met stukjes frisse appel, geroosterde hazelnoten en stukjes brie
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Rooster de hazelnoten ca 10 min in een koekenpan of oven lichtjes bruin. Bak de spekjes in een andere koekenpan krokant. Klop de olijfolie, citroensap en honing met een snufje peper en zout tot een dressing.
-
Snijd de appel en de brie in stukjes en meng door de sla. Verdeel de dressing over de salade en schep een paar keer door elkaar. Verdeel de salade over een kom of een paar borden. Verdeel de hazelnoten en de uitgebakken spekjes er over.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!