Caesar salade met pasta en kip

Deze uitgebreide versie van de klassieke caesar salade met kip, pasta en ei is heerlijk als hoofdgerecht

Hoofdgerecht 40 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar met een keukenmachine of blender en bewaar in de koelkast. Bestrooi de kip met paprikapoeder, peper en zout en bak in een beetje olie of boter ca 8 tot 10 minuten gaar in de pan.

  2. Snijd de kroppen sla in repen en meng met de pasta en verdeel over 2 borden. Snijd de warme kip in dunne plakken en verdeel over de salade. Bestrooi met croutons en Parmezaanse kaas. Snijd de eitjes in vieren en leg op de salade. Besprenkel het gerecht met de dressing.

    Deze salade kun je zowel lauwwarm als koud eten.

Heeft het gesmaakt?
287 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!