Caprese spiesjes met gehaktballetjes

Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 20 hapjes

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng het gehakt met ei, paneermeel, Italiaanse kruiden, peper en zout tot een geheel. Draai ongeveer 20 balletjes van het gehakt. Verhit olie in de pan en schroei de gehaktballetjes op hoog vuur dicht. Zet het vuur vervolgens lager en gaar de gehaktballetjes.

  2. Neem een prikker en steek eerst een bolletje mozzarella erop, dan een zongedroogde tomaat, een blaadje basilicum en vervolgens het gehaktballetje. Herhaal dit met alle ingrediënten.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
78 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.