Ga naar de inhoud
Licor 43 met passievrucht

Licor 43 met passievrucht

Dit dessert is een combinatie van een cockail en een toetje en is een heerlijke combi van ijs, likeur en passievrucht

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Glutenvrij recept

Ingrediƫnten: Licor 43 met passievrucht

Voor personen

  • 2 passievruchten
  • 60 ml Licor 43
  • 2 bolletjes yoghurt sorbetijs
  • 2 bolletjess
  • 1 glas Crushed ice

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding: Licor 43 met passievrucht

  1. Schep een bolletje passie-mango sorbetijs en een bolletje yoghurt sorbetijs in een dessertglas. Overgieten met Licor 43 en garneren met een halve passievrucht. Opdienen in een glas in een extra glas of kommetje met crushed ice.


  2. Tip: ook lekker als cocktail, zie Passion 43.