
Glutenvrije brownies
Heerlijke smeuïge glutenvrije brownies met pure chocolade
10 M + 30 M
Ingrediënten: Glutenvrije brownies
Voor stuks
-
100 gr Glutenvrij zelfrijzend meel
-
25 gr cacao poeder
-
3 eieren
-
75 gr roomboter
-
60 gr suiker
-
8 gr bakpoeder
-
50 gr pure chocolade
-
50 ml melk
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Glutenvrije brownies
-
Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
-
Klop de eieren samen met de boter los.
-
Meng hier het meel, de melk, cacao poeder, suiker en bakpoeder doorheen.
-
Smelt de pure chocolade en meng deze er ook doorheen.
-
Vervolgens bekleed je een bakblik met bakpapier, ik gebruikte een bakvorm van 16 x 20 cm.
-
Verdeel hier het beslag overheen en bak voor 30 minuten op 185 graden.
Heeft het gesmaakt?
20 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 123
- vet 7 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 13 gr
- w.v. suikers 6 gr
- vezels 1.2 gr
- eiwit 3 gr
- zout 0.12 gr
Ook lekker