Glutenvrije brownies
Heerlijke smeuïge glutenvrije brownies met pure chocolade
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
-
Klop de eieren samen met de boter los.
-
Meng hier het meel, de melk, cacao poeder, suiker en bakpoeder doorheen.
-
Smelt de pure chocolade en meng deze er ook doorheen.
-
Vervolgens bekleed je een bakblik met bakpapier, ik gebruikte een bakvorm van 16 x 20 cm.
-
Verdeel hier het beslag overheen en bak voor 30 minuten op 185 graden.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.