Ga naar de inhoud
Glutenvrije brownies

Glutenvrije brownies

Heerlijke smeuïge glutenvrije brownies met pure chocolade

10 M + 30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Glutenvrij recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 100 gr Glutenvrij zelfrijzend meel
  • 25 gr cacao poeder
  • 3 eieren
  • 75 gr roomboter
  • 60 gr suiker
  • 8 gr bakpoeder
  • 50 gr pure chocolade
  • 50 ml melk

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.


  2. Klop de eieren samen met de boter los.


  3. Meng hier het meel, de melk, cacao poeder, suiker en bakpoeder doorheen.


    glutenvrije brownies stap 1 glutenvrije brownies stap 2 glutenvrije brownies stap 3
  4. Smelt de pure chocolade en meng deze er ook doorheen.


  5. Vervolgens bekleed je een bakblik met bakpapier, ik gebruikte een bakvorm van 16 x 20 cm.


  6. Verdeel hier het beslag overheen en bak voor 30 minuten op 185 graden.