Ei Wrap met Hüttenkäse

Een gezond lunchgerecht van omelet met paddenstoelen, zongedroogde tomaat en Hüttenkäse.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Breek de eieren in een kom en klop deze goed door met een garde. Snijd de paddenstoelen in de gewenst grootte en bak deze gaar in een klontje boter. Neem een pan, laat een klontje boter smelten en verdeel de helft van het eimengsel in de pan, zodat je een soort pannenkoek van ei krijgt.

  Laat de ei wrap op laag vuur garen, deze hoeft niet omgekeerd te worden. Meng de Hüttenkäse met peper, zout en stukjes bieslook. Vul daarna de ei wrap met Hüttenkäse, gebakken paddenstoelen en zongedroogde tomaat.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

58 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x lekkere pasta ovenschotels

Broccolischotel met brie
Pastaschelpen met spinazie
Lasagne met paprika

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.