Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Aardbeiensoep

 
Gepureerde aardbeien met in het midden een bolletje vanille ijs bestrooit met amandelen

Ingrediënten
Vanille ijs
1 doosje aardbeien a 250 gr 
200 ml slagroom
Amandelen
Poedersuiker
 
Bereiding
Ontdoe de aardbeien van de groene kontjes en pureer de aardbeien. Hou een paar aardbeien apart voor ganering. Voeg indien nodig een paar eetlepels suiker toe aan de gepureerde aardbeien. Verwarm de amandelen met suiker in droge pan. Slagroom opkloppen en in een spuitzak met kartelmondstuk doen. (je kunt ook een bus slagroom gebruiken). Leg een bolletje vanille ijs in het midden van het bord.
Verdeel de aardbeiensaus over het bord. Spuit de slagroom op het ijs en garneer daarop de overgebleven aardbeien de amandelen.
 
Beoordeling (35 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette