
Gevulde champignons met paprika
Super makkelijk vegetarisch hapje of bijgerecht van gevulde champignons met geitenkaas en paprika
15 M + 15 M oventijd
Ingrediƫnten: Champignons paprika
Voor stuks
-
14 champignons ( grote )
-
100 gr geitenkaas
-
2 gegrilde paprikaās uit pot
-
verse basilicum
-
peper en zout
-
olie om te bestrijken
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Champignons paprika
-
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de champignons (deze worden verder niet meer gebruikt). Leg de champignons op de kop in een ovenschaal en bestrooi de opening met wat peper en zout. Bestrijk de rand met een beetje olie.
-
Vul ze met geitenkaas. Snij de paprika in kleine blokjes en verdeel over de geitenkaas. Zet de champignons ca. 15 tot 20 min in de oven. Verdeel op het laatst wat klein gesneden basilicum er over.
Heeft het gesmaakt?
51 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 33
- vet 2.3 gr
- verzadigd vet 1.6 gr
- koolhydraten 1.5 gr
- w.v. suikers 0.9 gr
- vezels 0.4 gr
- eiwit 2.1 gr
- zout 0.24 gr
Ook lekker