Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met paprika

Super makkelijk vegetarisch hapje of bijgerecht van gevulde champignons met geitenkaas en paprika

Ingrediënten
  • 12 tot 15 grote champignons (middel)
  • 100 gr geitenkaas
  • 1 a 2 gegrilde paprika’s uit pot
  • verse basilicum
  • peper en zout
  • olie om te bestrijken

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de champignons (deze worden verder niet meer gebruikt). Leg de champignons op de kop in een ovenschaal en bestrooi de opening met wat peper en zout. Bestrijk de rand met een beetje olie.

gevulde_champignons_paprika_01.jpg
gevulde_champignons_paprika_02.jpg
gevulde_champignons_paprika_03.jpg

Vul ze met geitenkaas. Snij de paprika in kleine blokjes en verdeel over de geitenkaas. Zet de champignons ca. 15 tot 20 min in de oven. Verdeel op het laatst wat klein gesneden basilicum er over.

Beoordeling (47 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Mini kerst quiches
Poffertjes sandwiches met ijs
Panna cotta met frambozen in een glaasje
Eendenborst met cranberry compote
Mini kerstboom pizza’s