Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met paprika

Super makkelijk vegetarisch hapje of bijgerecht van gevulde champignons met geitenkaas en paprika

Ingrediënten
  • 12 tot 15 grote champignons (middel)
  • 100 gr geitenkaas
  • 1 a 2 gegrilde paprika’s uit pot
  • verse basilicum
  • peper en zout
  • olie om te bestrijken

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de champignons (deze worden verder niet meer gebruikt). Leg de champignons op de kop in een ovenschaal en bestrooi de opening met wat peper en zout. Bestrijk de rand met een beetje olie.

gevulde_champignons_paprika_01.jpg
gevulde_champignons_paprika_02.jpg
gevulde_champignons_paprika_03.jpg

Vul ze met geitenkaas. Snij de paprika in kleine blokjes en verdeel over de geitenkaas. Zet de champignons ca. 15 tot 20 min in de oven. Verdeel op het laatst wat klein gesneden basilicum er over.

Beoordeling (46 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes