Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde champignons met paprika

Super makkelijk vegetarisch hapje of bijgerecht van gevulde champignons met geitenkaas en paprika

Ingrediënten
  • 12 tot 15 grote champignons (middel)
  • 100 gr geitenkaas
  • 1 a 2 gegrilde paprika’s uit pot
  • verse basilicum
  • peper en zout
  • olie om te bestrijken

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de champignons (deze worden verder niet meer gebruikt). Leg de champignons op de kop in een ovenschaal en bestrooi de opening met wat peper en zout. Bestrijk de rand met een beetje olie.

Vul ze met geitenkaas. Snij de paprika in kleine blokjes en verdeel over de geitenkaas. Zet de champignons ca. 15 tot 20 min in de oven. Verdeel op het laatst wat klein gesneden basilicum er over.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×