Ga naar de inhoud
Gevulde champignons met paprika

Gevulde champignons met paprika

Super makkelijk vegetarisch hapje of bijgerecht van gevulde champignons met geitenkaas en paprika

15 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 14 champignons ( grote )
  • 100 gr geitenkaas
  • 2 gegrilde paprika’s uit pot
  • verse basilicum
  • peper en zout
  • olie om te bestrijken

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de champignons (deze worden verder niet meer gebruikt). Leg de champignons op de kop in een ovenschaal en bestrooi de opening met wat peper en zout. Bestrijk de rand met een beetje olie.


  2. Vul ze met geitenkaas. Snij de paprika in kleine blokjes en verdeel over de geitenkaas. Zet de champignons ca. 15 tot 20 min in de oven. Verdeel op het laatst wat klein gesneden basilicum er over.