Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Kerriesaus

Deze saus maak je heel makkelijk zelf en is lekker bij o.a. kip en groenten

Ingrediënten
  • 25 gr bloem
  • 25 gr boter
  • 300 ml melk
  • 1 theelepel kerrie
  • Peper en zout peper

Bereiding
Smelt de boter in een pannetje en voeg de bloem toe. Bak het mengsel (de roux) 2 minuutjes zodat deze kan garen. Schenk beetje bij beetje de melk er bij en roer met een garde glad. Roer op het laatst de kerrie en peper en zout er door.

kerriesaus_01.jpg
kerriesaus_02.jpg
kerriesaus_03.jpg
Beoordeling (188 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst