Kiwi toetje met kokosroom

In 20 minuten staat dit frisse toetje met kiwi en kokosroom op tafel!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Schil de kiwi’s (bewaar een schijfje voor de garnering) en doe ze samen met wat munt in een keukenmachine en mix fijn. Mix de slagroom met de suiker bijna stijf en mix op het laatst de yoghurt en kokos er door. Verdeel het kiwimengsel over 4 potjes of glaasjes. Schep er wat kokosroom op. Kruimel het koekje er over en garneer met wat munt en kiwi.

 Tip: serveer het toetje direct. Door  yoghurt te combineren met kiwi kunnen de eiwitten namelijk op lange termijn gaan splitsen. Voor een gezonde versie vervang je de suiker door agavesiroop en de koekjes voor wat noten.

151 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.