
Komkommer met garnalencocktail
Lekker hapje van komkommer gevuld met een frisse garnalencocktail met mango
30 M
Ingrediƫnten: Komkommer garnalencocktail
Voor stuks
-
2 komkommers
-
100 gr cocktail of Hollandse garnalen
-
2 eetlepels crème fraîche
-
1 kleine eetlepel mayonaise
-
1 rode peper ( naar smaak )
-
100 gr mango ( in blokjes )
-
peper en zout
-
Snuf kerrie poeder
-
1 citroen
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Komkommer garnalencocktail
-
Doe de garnalen in een kom en voeg de mango toe. Meng de creme fraiche en mayonaise er door. Voeg een snuf peper, zout en kerrie toe. Snipper de rode peper en rasp de citroen en voeg ook beide toe.
-
Snijd de komkommer in stukken van ca 3 a 4 cm. Lepel met een lepeltje wat van het vruchtvlees er uit aan ƩƩn zijde zodat er een soort kommetje ontstaat. Schep wat van het garnalenmengsel er in en garneer eventueel met wat rode peper en peterselie.
-
Bekijk ook mijn recept voor een klassieke garnalencocktail.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
98 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 15
- vet 0.5 gr
- verzadigd vet 0.1 gr
- koolhydraten 1.5 gr
- w.v. suikers 0.8 gr
- vezels 0.3 gr
- eiwit 1.2 gr
- zout 0.1 gr
Ook lekker