Ga naar de inhoud
Komkommer met garnalencocktail

Komkommer met garnalencocktail

Lekker hapje van komkommer gevuld met een frisse garnalencocktail met mango

30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 2 komkommers
  • 100 gr cocktail of Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 kleine eetlepel mayonaise
  • 1 rode peper ( naar smaak )
  • 100 gr mango ( in blokjes )
  • peper en zout
  • Snuf kerrie poeder
  • 1 citroen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de garnalen in een kom en voeg de mango toe. Meng de creme fraiche en mayonaise er door. Voeg een snuf peper, zout en kerrie toe. Snipper de rode peper en rasp de citroen en voeg ook beide toe.


  2. Snijd de komkommer in stukken van ca 3 a 4 cm. Lepel met een lepeltje wat van het vruchtvlees er uit aan één zijde zodat er een soort kommetje ontstaat. Schep wat van het garnalenmengsel er in en garneer eventueel met wat rode peper en peterselie.