Komkommer met garnalencocktail

Lekker hapje van komkommer gevuld met een frisse garnalencocktail met mango

Hapjes en snacks 30 min

ingrediënten

voor 15 stuks

Bereiding

  1. Doe de garnalen in een kom en voeg de mango toe. Meng de creme fraiche en mayonaise er door. Voeg een snuf peper, zout en kerrie toe. Snipper de rode peper en rasp de citroen en voeg ook beide toe.

  2. Snijd de komkommer in stukken van ca 3 a 4 cm. Lepel met een lepeltje wat van het vruchtvlees er uit aan één zijde zodat er een soort kommetje ontstaat. Schep wat van het garnalenmengsel er in en garneer eventueel met wat rode peper en peterselie.

Heeft het gesmaakt?
93 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!