Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Komkommer met garnalencocktail

Lekker hapje van komkommer gevuld met een frisse garnalencocktail met mango

Ingrediënten
  • 2 komkommers
  • 100 gr cocktail of Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 kleine eetlepel mayonaise
  • 1 rode peper (naar smaak)
  • 100 gr mango (in blokjes)
  • peper en zout
  • Snuf kerrie poeder
  • 1 citroen

Bereiding
Doe de garnalen in een kom en voeg de mango toe. Meng de creme fraiche en mayonaise er door. Voeg een snuf peper, zout en kerrie toe. Snipper de rode peper en rasp de citroen en voeg ook beide toe.

Snijd de komkommer in stukken van ca 3 a 4 cm. Lepel met een lepeltje wat van het vruchtvlees er uit aan één zijde zodat er een soort kommetje ontstaat. Schep wat van het garnalenmengsel er in en garneer eventueel met wat rode peper en peterselie.

Beoordeling (74 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel