
Bladerdeegbroodjes met zuurkool
Knakworstjes en zuurkool zijn een heerlijke combinatie, zeker verpakt in deze knapperige bladerdeegbroodjes afgemaakt met kaas
20 M + 20 M oventijd
Ingrediƫnten: Bladerdeeg zuurkool
Voor stuks
-
10 plakjes bladerdeeg
-
10 knakworstjes
-
260 gr zuurkool
-
5 theelepels mosterd
-
1 ei
-
2 handjes kaas
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bladerdeeg zuurkool
-
Verwarm de oven op 200 graden.
-
Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en verwijder de plastic blaadjes. Leg de plakjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Smeer diagonaal ongeveer een halve theelepel mosterd op elk plakje bladerdeeg, afhankelijk van de pittigheid van de mosterd.
-
Verdeel over de mosterd een beetje zuurkool en leg hier 1 knakworstje op. Vouw de twee tegenovergestelde puntjes naar binnen en maak goed vast. Herhaal met alle ingrediƫnten.
-
Kluts een ei en verdeel een beetje ei op elk bladerdeegbroodje. Strooi hier een beetje kaas overheen. Bak de bladerdeegbroodjes af in ongeveer 20-25 minuten.
Heeft het gesmaakt?
67 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 15 gr
- verzadigd vet 7 gr
- koolhydraten 18 gr
- w.v. suikers 1.2 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 6 gr
- zout 1.1 gr
Ook lekker