Bladerdeegbroodjes met zuurkool

Knakworstjes en zuurkool zijn een heerlijke combinatie, zeker verpakt in deze knapperige bladerdeegbroodjes afgemaakt met kaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden.

 Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en verwijder de plastic blaadjes. Leg de plakjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Smeer diagonaal ongeveer een halve theelepel mosterd op elk plakje bladerdeeg, afhankelijk van de pittigheid van de mosterd.

 Verdeel over de mosterd een beetje zuurkool en leg hier 1 knakworstje op. Vouw de twee tegenovergestelde puntjes naar binnen en maak goed vast. Herhaal met alle ingrediënten.

 Kluts een ei en verdeel een beetje ei op elk bladerdeegbroodje. Strooi hier een beetje kaas overheen. Bak de bladerdeegbroodjes af in ongeveer 20-25 minuten.

43 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.