Bladerdeegbroodjes met zuurkool

Knakworstjes en zuurkool zijn een heerlijke combinatie, zeker verpakt in deze knapperige bladerdeegbroodjes afgemaakt met kaas

Hapjes en snacks 20 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 10 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden.

  2. Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en verwijder de plastic blaadjes. Leg de plakjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Smeer diagonaal ongeveer een halve theelepel mosterd op elk plakje bladerdeeg, afhankelijk van de pittigheid van de mosterd.

  3. Verdeel over de mosterd een beetje zuurkool en leg hier 1 knakworstje op. Vouw de twee tegenovergestelde puntjes naar binnen en maak goed vast. Herhaal met alle ingrediënten.

  4. Kluts een ei en verdeel een beetje ei op elk bladerdeegbroodje. Strooi hier een beetje kaas overheen. Bak de bladerdeegbroodjes af in ongeveer 20-25 minuten.

Heeft het gesmaakt?
65 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!