Garnalencocktail
Frisse garnalencocktail in een glaasje met een makkelijke zelfgemaakte dressing en partjes sinaasappel
Bereiding
Klop de crème fraiche los met de mayonaise. Pers een halve citroen uit en voeg dit sap toe aan het crème fraiche mengsel. Breng de dressing op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Rasp de sinaasappel met een fijne rasp. Snijd daarna de schil van de sinaasappel. Snijd met een scherp mes de partjes uit de sinaasappel. Doe wat sla in de glaasjes, verdeel hier de garnalen en stukjes sinaasappel over. Schep wat saus er over en garneer met wat sinaasappelrasp en een partje citroen.
Tips: bewaar de garnalencocktails maximaal 3 uur in de koelkast. Daarna verlept de sla. Je kunt wel al het sausje een dag van tevoren maken.
Vervang de sinaasappel ook eens door mineola of mandarijntjes.
