
Mexicaanse couscous salade
Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.
20 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
175 gr couscous
-
150 gr maĆÆs
-
100 gr tomaatjes
-
30 gr amandelen
-
0.5 theelepel komijn
-
0.5 theelepel paprikapoeder
-
Sap van Ā½ limoen
-
1 avocado
-
5 gr verse koriander
-
1 eetlepel olijfolie
-
peper en zout
-
2 eetlepels zure room
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bereid de couscous volgens de verpakking en voeg hierbij 1 eetlepel olijfolie, komijn en paprika poeder. Halveer de tomaatjes en hak de koriander. Snijd de avocado in blokjes.
-
Wanneer de couscous gaar is meng je mais, tomaatjes, koriander en amandelen er doorheen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Maak de couscous af met blokjes avocado en zure room.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
124 stemmen
Ook lekker