Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mexicaanse couscous salade

Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.

Ingrediënten
  • 175 gr couscous
  • 150 gr mais
  • 100 gr tomaatjes
  • 30 gr amandelen
  • ½ theelepel komijn
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • Sap van ½ limoen
  • 1 avocado
  • 5 gr verse koriander
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout
  • 2 eetlepels zure room

Bereiding
Bereid de couscous volgens de verpakking en voeg hierbij 1 eetlepel olijfolie, komijn en paprika poeder. Halveer de tomaatjes en hak de koriander. Snijd de avocado in blokjes.

Wanneer de couscous gaar is meng je mais, tomaatjes, koriander en amandelen er doorheen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Maak de couscous af met blokjes avocado en zure room.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×