Mexicaanse couscous salade

Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de couscous volgens de verpakking en voeg hierbij 1 eetlepel olijfolie, komijn en paprika poeder. Halveer de tomaatjes en hak de koriander. Snijd de avocado in blokjes.

  2. Wanneer de couscous gaar is meng je mais, tomaatjes, koriander en amandelen er doorheen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Maak de couscous af met blokjes avocado en zure room.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
121 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.