Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mini cheesecake met blauwe bessen

Lekkere kleine mini cheesecakejes met frisse blauwe bessen en een bodem van Bastogne

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven op 140 graden. Maal de koekjes fijn en smelt de boter. Meng deze twee doorelkaar. Doe de papieren muffinvormpjes in de muffinbakvorm en verdeel het koekmengsel er over en druk iets aan met een lepeltje. Zet zolang apart.

 Mix de roomkaas los in een kom. Voeg de suiker, vanillesuiker en een snufje zout toe en mix tot deze is opgenomen. Tik de eieren er een voor een bij en mix er ook door. Mix de creme frache er door en als laatste maizena. Schep ongeveer 100 gr bessen door het beslag. Vul de muffinvormpjes hiermee en verdeel de rest van de bessen er over en druk er iets in. Zet de mini cheesecakejes ongeveer 30 minuten in de oven. Plaats ze niet al te hoog. Laat ze daarna op kamertemperatuur komen en zet ze vervolgens minimaal 2 uur in de koelkast.

 

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×

Maak een account om al je favoriete recepten te bewaren +

Download gratis het nieuwe herfst E-book met 12 unieke recepten

(Je vindt het E-book na het aanmelden op je persoonlijke profiel pagina.)