Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Muesli yoghurt repen

Ijskoud en gezond(er) tussendoortje van een lekkere bodem van muesli met een laag yoghurt en fruit.

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Meng de muesli, dadels, pecannoten, kokosolie en een snuf kaneel in de keukenmachine. Bekleed de schaal met folie en verdeel het muesli mengsel over de bodem en druk aan met een lepel.

 Meng de honing door de yoghurt. Houd een paar frambozen en blauwe bessen apart en pureer de rest grof met een vork bijvoorbeeld. Schep deze kort door de yoghurt en verdeel over de muesli bodem. Garneer de bovenzijde met de overgebleven frambozen en bessen.

 Zet de schaal ca. 4 uur in de diepvries. Haal een paar minuten voor het eten uit de vriezer en snijd in repen.

 Tip: door griekse yoghurt met 10% vet te gebruiken krijg je een romiger resultaat. Gebruik je die met 0% vet dat kan ook maar dan wordt de topping iets harder.

Muesli yoghurt repen

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×