Muesli yoghurt repen

Ijskoud en gezond(er) tussendoortje van een lekkere bodem van muesli met een laag yoghurt en fruit.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

Meng de muesli, dadels, pecannoten, kokosolie en een snuf kaneel in de keukenmachine. Bekleed de schaal met folie en verdeel het muesli mengsel over de bodem en druk aan met een lepel.

Meng de honing door de yoghurt. Houd een paar frambozen en blauwe bessen apart en pureer de rest grof met een vork bijvoorbeeld. Schep deze kort door de yoghurt en verdeel over de muesli bodem. Garneer de bovenzijde met de overgebleven frambozen en bessen.

Zet de schaal ca. 4 uur in de diepvries. Haal een paar minuten voor het eten uit de vriezer en snijd in repen.

Tip: door griekse yoghurt met 10% vet te gebruiken krijg je een romiger resultaat. Gebruik je die met 0% vet dat kan ook maar dan wordt de topping iets harder.

63 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!