Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Ingrediënten
Voor de dressing
Materialen

Bereiding

 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel af met koud water en zet even weg. Was de sperziebonen, snijd de uiteinden ervan af en kook ze 10 minuten. Giet af en laat ook even staan. Rasp de komkommer in slierten met de spiraal- of juliënnesnijder. Als je deze niet hebt, gebruik dan een kaasschaaf en snijd de plakken dan in zo dun mogelijke slierten. Snijd ook de mango en de paprika in blokjes. Maak de dressing door in een kommetje de sojasaus, honing, witte wijnazijn en een geperste teen knoflook door elkaar te roeren.

 Verwarm wat olijfolie of boter in een pan en bak de biefstukpuntjes totdat ze medium gebakken zijn. Roer de noedels, komkommerslierten, paprika, mango, biefstukpuntjes en sperziebonen samen met de dressing op 2 borden door elkaar en maak af met wat cashewnoten.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×