
Oreo tiramisu met Baileys
Een heerlijk toetje met Oreo koekjes en lange vingers gedoopt in koffie met Bailey’s dat in 15 min klaar is
15 M
Ingrediënten: Oreo tiramisu met Baileys
Voor stuks
-
250 ml slagroom
-
250 gr mascarpone
-
30 gr poedersuiker
-
1 kopje koffie
-
Scheut Baileys
-
10 lange vingers
-
1 rol oreo koekjes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Oreo tiramisu met Baileys
-
Klop de slagroom lobbig en voeg op het laatst de mascarpone en poedersuiker toe en klop romig.
-
Meng de koffie in een diep bord met een flinke scheut baileys. Doop de lange vingers ca 10 seconden in het mengsel en leg op een bordje. Breek 1 lange vinger in stukjes en leg op de bodem van een glas.
-
Schep wat van het roommengsel er op. Kruimel wat Oreo koekjes er over en schep er weer wat room op. Verdeel weer ongeveer 1,5 lange vinger er over en room en steek als laatste wat stukjes Oreo er bovenin.
-
Serveer direct of laat een paar uur of nachtje in de koelkast opstijven.
Tip: voor een alcoholvrije variant laat je de Bailey’s achterwege.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
249 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 510
- vet 36 gr
- verzadigd vet 21 gr
- koolhydraten 40 gr
- w.v. suikers 25 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 5 gr
- zout 0.3 gr
Ook lekker