Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

 Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Tip: bestel nu ook mijn LeukeRecepten kookboek!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×