Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
  • 2 stukken brownie
  • 100 gr chocolade mousse of vla
  • Handje gekleurde paaseitjes of m&m’s
  • 8 chocolade paaseieren
  • 200 ml slagroom (ongeklopt)
Materialen
  • 2 glazen

Bereiding
Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×