Ga naar de inhoud
Paas trifle met brownie

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 2 stukken brownie
  • 100 gr chocolade mousse of vla
  • Handje gekleurde paaseitjes of m&m’s
  • 8 chocolade paaseieren
  • 200 ml slagroom ( ongeklopt )

Materialen

  • 2 glazen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.


  2. Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.