Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
  • 2 stukken brownie
  • 100 gr chocolade mousse of vla
  • Handje gekleurde paaseitjes of m&m’s
  • 8 chocolade paaseieren
  • 200 ml slagroom (ongeklopt)
Materialen
  • 2 glazen

Bereiding
Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

pavlova_kerst_05.jpg
paas_trifle_01.jpg
paas_trifle_02.jpg

Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Beoordeling (32 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Eendenborst met cranberry compote
Mini kerstboom pizza’s
Coquilles met zoete aardappelpuree
Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg