Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

 Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×