Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
  • 2 stukken brownie
  • 100 gr chocolade mousse of vla
  • Handje gekleurde paaseitjes of m&m’s
  • 8 chocolade paaseieren
  • 200 ml slagroom (ongeklopt)
Materialen
  • 2 glazen

Bereiding
Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

pavlova_kerst_05.jpg
paas_trifle_01.jpg
paas_trifle_02.jpg

Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Beoordeling (30 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk
Noedel bowl met zalm