Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Paas trifle met brownie

Een zoete afsluiter van de paasbrunch met stukjes brownie, chocolade paaseieren en slagroom

Ingrediënten
  • 2 stukken brownie
  • 100 gr chocolade mousse of vla
  • Handje gekleurde paaseitjes of m&m’s
  • 8 chocolade paaseieren
  • 200 ml slagroom (ongeklopt)
Materialen
  • 2 glazen

Bereiding
Klop de slagroom stijf. Halveer de chocolade eieren. Maak lagen in de glazen met de chocomousse, chocolade en gekleurde eieren, slagroom en stukjes brownie. Herhaal dit tot het glas vol is op de ingrediënten op zijn. Garneer de chocolade trifle met wat paaseitjes en brownie.

pavlova_kerst_05.jpg
paas_trifle_01.jpg
paas_trifle_02.jpg

Bewaar dit toetje in de koelkast en maak maximaal 3 uur van te voren.

Beoordeling (31 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes