Paella spaghetti

Paella zonder rijst maar met spaghetti eenzelfde lekkere saus met garnalen en saffraan

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de spaghetti al dente in een pan met water en het bouillonblokje. Ontdooi eventueel de garnalen of zeevruchtenmix door ze kort onder te dompelen in warm water. Snipper de ui en knoflook fijn en bak deze in een klein beetje olijfolie in een grote pan. Hak de paprika in blokjes en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met paprikapoeder en saffraan. Voeg de zeevruchten mix of garnalen toe en bak even mee.

 Maak een beetje ruimte in het midden van de pan en voeg de tomatenpuree toe en bak een minuutje aan en roer er daarna doorheen. Voeg de tomaten in blokjes toe en een scheutje water en laat 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met een beetje peper en zout en eventueel een snufje cayenne om het wat pittiger te maken. Roer daarna de spaghetti er door. Serveer de paella pasta met een partje citroen.

191 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.