Pasta met groenten en hüttenkäse

Simpele pasta met lekker veel groenten en een schep frisse hüttenkäse

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Fruit als eerste de ui en paprika aan in een pan. Voeg de courgette in blokjes toe en de shi take. Roerbak dit 5 minuten. Voeg de tomatensaus met kruiden toe en laat een paar minuten prutellen.

  2. Giet de pasta af en schep door de groentensaus. Serveer de pasta met wat rucola, een flinke schep hüttenkäse en een plakje parmaham. Dit recept is ook ideaal om restjes groenten mee op te maken.

  3. Tip: voor een vega variant laat je de ham achterwegen.

Heeft het gesmaakt?
169 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!