Bruschetta met champignons

Knapperige broodjes met romige brie, gebakken champignons en verse peterselie. Zowel warm als koud ontzettend lekker.

Voorgerecht 20 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Bereiding

  1. Snipper de sjalot en bak een paar min. in een beetje olie of boter.

  2. Snijd de champignons in stukjes en voeg toe aan de sjalot. Blus af met een scheutje rode wijn azijn. Breng de champignons op smaak met wat peper en zout.

  3. Beleg de stukken brood met een plak brie. Schep de champignons er op en bestrooi met wat verse peterselie.

  4. Dit hapje is zowel warm als koud ontzettend lekker.

Heeft het gesmaakt?
128 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!