Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Bruschetta met champignons

Knapperig brood met romige brie en gebakken champignons

Ingrediënten
  • 8 sneetjes toasts of gegrild brood
  • 250 gr champignons
  • 1 sjalotje
  • 200 gr brie
  • Scheutje rode wijn azijn
  • Snufje peper en zout
  • Paar takjes peterselie

Bereiding
Snipper de sjalot en bak een paar min in een beetje olie of boter. Snijd de champignons in stukjes en voeg toe aan de sjalot. Blus af met een scheutje rode wijn azijn. Breng de champignons op smaak met wat peper en zout.

bruschetta_champignons_01.jpg
bruschetta_champignons_02.jpg
bruschetta_champignons_03.jpg

Beleg de stukken brood met een plak brie. Schep de champignons er op en bestrooi met wat verse peterselie. Zowel warm als koud een lekker hapje.

Beoordeling (71 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes