Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pizza stokbrood van de BBQ

Knapperig brood met tomatensaus, ham en kaas. Lekker als bijgerecht of als borrelhapje tijdens de BBQ.

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Snijd het stokbrood in met een sherp mes en snijd het net niet helemaal door. Meng de tomatensaus met de kruiden en smeer dit tussen elke inkeping. Scheur de plakken ham in stukjes en stop deze er ook tussen. Strooi er ook een beetje kaas tussen.

 Wikkel het brood in aluminiumfolie en leg op de BBQ. Zorg dat deze niet al te heet is of leg het brood aan de rand. Verwarm het brood ca. 10 minuten.

 Gebruik je een afbak stokbrood dan kan het zijn dat het brood iets langer op de bbq moet. Je kunt het brood ook in de oven maken, dan kun je het ook zonder aluminiumfolie maken.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×