Pizza stokbrood van de BBQ

Knapperig brood met tomatensaus, ham en kaas. Lekker als bijgerecht of als borrelhapje tijdens de BBQ.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: brood
Materialen

Bereiding

 Snijd het stokbrood in met een sherp mes en snijd het net niet helemaal door. Meng de tomatensaus met de kruiden en smeer dit tussen elke inkeping. Scheur de plakken ham in stukjes en stop deze er ook tussen. Strooi er ook een beetje kaas tussen.

 Wikkel het brood in aluminiumfolie en leg op de BBQ. Zorg dat deze niet al te heet is of leg het brood aan de rand. Verwarm het brood ca. 10 minuten.

 Gebruik je een afbak stokbrood dan kan het zijn dat het brood iets langer op de bbq moet. Je kunt het brood ook in de oven maken, dan kun je het ook zonder aluminiumfolie maken.

95 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.