Ga naar de inhoud
Pizza shoarma met puntpaprika

Pizza shoarma met puntpaprika

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

15 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor personen

  • 200 gr pizzasaus
  • 400 gr shoarmavlees ( gekruid )
  • 1 puntpaprika
  • Handje ijsberg sla
  • Knoflooksaus
  • 1 kleine rode ui
  • handje geraspte kaas
  • 100 gr tomaatjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven 200 graden. Bak de shoarma in een pan ca. 5 min tot hij net gaar is. Rol het deeg uit op bakpapier. Bestrijk met de tomatensaus. Laat de shoarma goed uitlekken en verdeel over de pizza. Snijd de ui en paprika in dunne ringen en verdeel samen met de gehalveerde tomaatjes over de pizza.


  2. Bestrooi met kaas. Bak de pizza ca. 15 minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is. Haal hem uit de oven en verdeel de ijsbergsla en wat knoflooksaus er over.