Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pizza shoarma met puntpaprika

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Ingrediënten
  • 1 x pizzadeeg (1 rol kant en klaar of zelfgemaakt)
  • 1 potje pizzasaus a 200 gr
  • 400 gr shoarmavlees (gekruid)
  • 1 (punt)paprika
  • Handje ijsberg sla
  • Knoflooksaus
  • 1 kleine rode ui
  • handje geraspte kaas
  • 100 gr tomaatjes

Bereiding
Verwarm de oven 200 graden. Bak de shoarma in een pan ca. 5 min tot hij net gaar is. Rol het deeg uit op bakpapier. Bestrijk met de tomatensaus. Laat de shoarma goed uitlekken en verdeel over de pizza. Snijd de ui en paprika in dunne ringen en verdeel samen met de gehalveerde tomaatjes over de pizza.

Bestrooi met kaas. Bak de pizza ca. 15 minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is. Haal hem uit de oven en verdeel de ijsbergsla en wat knoflooksaus er over.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×