Pizza shoarma met puntpaprika

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Hoofdgerecht 15 min + 15 oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven 200 graden. Bak de shoarma in een pan ca. 5 min tot hij net gaar is. Rol het deeg uit op bakpapier. Bestrijk met de tomatensaus. Laat de shoarma goed uitlekken en verdeel over de pizza. Snijd de ui en paprika in dunne ringen en verdeel samen met de gehalveerde tomaatjes over de pizza.

  2. Bestrooi met kaas. Bak de pizza ca. 15 minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is. Haal hem uit de oven en verdeel de ijsbergsla en wat knoflooksaus er over.

Heeft het gesmaakt?
123 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!