Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Pizza shoarma met puntpaprika

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Ingrediënten
  • 1 x pizzadeeg (1 rol kant en klaar of zelfgemaakt)
  • 1 potje pizzasaus a 200 gr
  • 400 gr shoarmavlees (gekruid)
  • 1 (punt)paprika
  • Handje ijsberg sla
  • Knoflooksaus
  • 1 kleine rode ui
  • handje geraspte kaas
  • 100 gr tomaatjes

Bereiding
Verwarm de oven 200 graden. Bak de shoarma in een pan ca. 5 min tot hij net gaar is. Rol het deeg uit op bakpapier. Bestrijk met de tomatensaus. Laat de shoarma goed uitlekken en verdeel over de pizza. Snijd de ui en paprika in dunne ringen en verdeel samen met de gehalveerde tomaatjes over de pizza.

pizza_shoarma_03.jpg
pizza_shoarma_02.jpg
pizza_shoarma_01.jpg

Bestrooi met kaas. Bak de pizza ca. 15 minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is. Haal hem uit de oven en verdeel de ijsbergsla en wat knoflooksaus er over.

Beoordeling (48 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette