
Pizza shoarma met puntpaprika
Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus
15 M + 15 M oventijd
Ingrediƫnten: Pizza shoarma
Voor personen
-
200 gr pizzasaus
-
400 gr shoarmavlees ( gekruid )
-
1 puntpaprika
-
Handje ijsberg sla
-
Knoflooksaus
-
1 kleine rode ui
-
handje geraspte kaas
-
100 gr tomaatjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Pizza shoarma
-
Verwarm de oven 200 graden. Bak de shoarma in een pan ca. 5 min tot hij net gaar is. Rol het deeg uit op bakpapier. Bestrijk met de tomatensaus. Laat de shoarma goed uitlekken en verdeel over de pizza. Snijd de ui en paprika in dunne ringen en verdeel samen met de gehalveerde tomaatjes over de pizza.
-
Bestrooi met kaas. Bak de pizza ca. 15 minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is. Haal hem uit de oven en verdeel de ijsbergsla en wat knoflooksaus er over.
Heeft het gesmaakt?
135 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 885
- vet 48 gr
- verzadigd vet 14 gr
- koolhydraten 63 gr
- w.v. suikers 9 gr
- vezels 6 gr
- eiwit 45 gr
- zout 3 gr
Ook lekker