
Bruschetta’s met brie
Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.
10 M
Ingrediënten: Bruschetta’s met brie
Voor stuks
-
6 sneetjes ciabatta brood ( of stokbrood )
-
150 gr tomatentapenade
-
6 stukjes brie
-
6 plakjes serranoham
-
12 blaadjes basilicum
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bruschetta’s met brie
-
Besmeer de sneetjes ciabatta royaal met tomatentapenade. Leg op alle sneetjes een stukje brie en vervolgens een plakje serranoham. Maak de bruschetta’s af met basilicum.
-
Tip: rooster het brood in een pan of oven voor een krokante basis.
Heeft het gesmaakt?
195 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 11 gr
- verzadigd vet 5 gr
- koolhydraten 22 gr
- w.v. suikers 2.5 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 9 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker