Ga naar de inhoud
Bruschetta’s met brie

Bruschetta’s met brie

Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 6 sneetjes ciabatta brood ( of stokbrood )
  • 150 gr tomatentapenade
  • 6 stukjes brie
  • 6 plakjes serranoham
  • 12 blaadjes basilicum

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Besmeer de sneetjes ciabatta royaal met tomatentapenade. Leg op alle sneetjes een stukje brie en vervolgens een plakje serranoham. Maak de bruschetta’s af met basilicum.


  2. Tip: rooster het brood in een pan of oven voor een krokante basis.