Bruschetta’s met brie
Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.
10 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
6 sneetjes ciabatta brood ( of stokbrood )
-
150 gr tomatentapenade
-
6 stukjes brie
-
6 plakjes serranoham
-
12 blaadjes basilicum
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Besmeer de sneetjes ciabatta royaal met tomatentapenade. Leg op alle sneetjes een stukje brie en vervolgens een plakje serranoham. Maak de bruschetta’s af met basilicum.
-
Tip: rooster het brood in een pan of oven voor een krokante basis.
Heeft het gesmaakt?
195 stemmen
Ook lekker
3x lekkere High tea recepten