Bruschetta’s met brie

Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje
Ingredienten
6 sneetjes ciabatta brood (of stokbrood)
150 gram tomatentapenade
6 stukjes brie
6 plakjes serranoham
12 blaadjes basilicum
Bereiding
Besmeer de sneetjes ciabatta royaal met tomatentapenade. Leg op alle sneetjes een stukje brie en vervolgens een plakje serranoham. Maak de bruschetta’s af met basilicum.
Tip: rooster het brood in een pan of oven voor een krokante basis.
 
181 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!