Ga naar de inhoud
Quinoa met pittige garnalen en perzik

Quinoa met pittige garnalen en perzik

Deze gezonde quinoa met garnalen, sperziebonen en paprika vormt een lekkere en gezonde maaltijd voor elke dag.

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor personen

  • 150 gr quinoa
  • 10 perzikpartjes ( uit blik )
  • 100 gr garnalen
  • 100 gr sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 rode paprika
  • Een handje cashewnoten
  • Snuf cayennepeper
  • Snuf knoflookpoeder
  • Snuf zout
  • Een scheutje olijfolie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de quinoa samen met de sperziebonen in 10 minuten gaar. Meng de cayennepeper, knoflookpoeder en zout met wat olijfolie en roer de garnalen hierdoor. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit aan een pan. Voeg daarna de garnalen toe en bak 5 minuten. Snijd de paprika in kleine stukjes en bak ze nog even mee.


  2. Meng alle ingredienten (behalve de perzik) in een kom en verdeel over twee borden. Leg de partjes perzik erbij en strooi er wat cashewnoten overheen.