Quinoa met pittige garnalen en perzik

Deze gezonde quinoa met garnalen, sperziebonen en paprika vormt een lekkere en gezonde maaltijd voor elke dag.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de quinoa samen met de sperziebonen in 10 minuten gaar. Meng de cayennepeper, knoflookpoeder en zout met wat olijfolie en roer de garnalen hierdoor. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit aan een pan. Voeg daarna de garnalen toe en bak 5 minuten. Snijd de paprika in kleine stukjes en bak ze nog even mee.

 Meng alle ingredienten (behalve de perzik) in een kom en verdeel over twee borden. Leg de partjes perzik erbij en strooi er wat cashewnoten overheen.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.