Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Risoni met balsamico kip

Deze pasta in de vorm van rijst is lekker licht en smaakt heerlijk met deze gegrilde kip en courgette

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Snijd de cherrytomaatjes in vieren en doe ze in een kom met een scheutje olijfolie en pers 1 teen knoflook er bij uit. Meng door elkaar en zet zolang apart.

 Snijd de kippendijen in grove stukken. Doe ze ook in een kom en meng met oregano, een scheut balsamicoazijn en een scheutje olie. Pers hier het andere teentje knoflook bij uit. zet ook apart. Verhit een grillpan en bestrijk de plakken courgette met wat olie. Grill ze mooi bruin. Leg ze op een bord en houd eventueel warm onder een stuk aluminiumfolie.

 Kook ondertussen de risoni of orzo gaar in de bouillon volgens de verpakking. Grill ook de stukken kip gaar en mooi bruin in de grillpan. Zorg dat ze goed gaar zijn van binnen. Serveer de risoni met de gegrilde courgette, gegrilde balsamico kip, gemarineerde tomaatjes en wat feta.

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×