Risoni met balsamico kip

Deze pasta in de vorm van rijst is lekker licht en smaakt heerlijk met deze gegrilde kip en courgette

Hoofdgerecht 50 min

ingrediënten

voor 4 personen

Materialen

Bereiding

  1. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en doe ze in een kom met een scheutje olijfolie en pers 1 teen knoflook er bij uit. Meng door elkaar en zet zolang apart.

  2. Snijd de kippendijen in grove stukken. Doe ze ook in een kom en meng met oregano, een scheut balsamicoazijn en een scheutje olie. Pers hier het andere teentje knoflook bij uit. zet ook apart. Verhit een grillpan en bestrijk de plakken courgette met wat olie. Grill ze mooi bruin. Leg ze op een bord en houd eventueel warm onder een stuk aluminiumfolie.

  3. Kook ondertussen de risoni of orzo gaar in de bouillon volgens de verpakking. Grill ook de stukken kip gaar en mooi bruin in de grillpan. Zorg dat ze goed gaar zijn van binnen. Serveer de risoni met de gegrilde courgette, gegrilde balsamico kip, gemarineerde tomaatjes en wat feta.

Heeft het gesmaakt?
17 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!