Taco hapjes

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvormpjes in met wat olijfolie. Laat de vellen deeg voor hartige taart ontdooien, snijd wat kleiner en vul de muffinvormpjes met het deeg. Strooi daarna wat paneermeel op de bodem van de vormpjes. Snijd de ui klein en fruit aan in een pan. Voeg daarna het gehakt toe en bak deze rul en gaar. Breng op smaak met wat peper en zout en een flinke snuf paprikapoeder. Voeg daarna de mais toe en bak even mee.

 Vul de muffinvormpjes verder met het gehaktmengsel. Verkruimel de tortilla chips erover en strooi er wat geraspte kaas overheen. Zet ca. 15 minuten in de oven. Garneer met wat fijngesneden stukjes tomaat. Ook lekker met een schepje zure room.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.