Mexicaanse chicken wings

Deze chicken wings hebben een licht pittige marinade met Mexicaanse kruiden en toppings van mais, lente ui en limoen

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Marinade:
Benodigdheden:

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Verwarm de boter in een pannetje en voeg de andere ingrediënten van de marinade erbij als de boter gesmolten is. Verwarm de saus, tot de suiker opgelost is. Verdeel ongeveer 2/3 van de marinade over de chicken wings en verdeel over de bakplaat en bak de chicken wings 25 minuten.

 Draai halverwege om. Haal de chicken wings uit de oven, verdeel de overige marinade er overheen en bak nogmaals 15-20 minuten. Serveer de chicken wings met de mais en ringen lente ui er overheen en serveer met partjes limoen. Ook lekker met zelfgemaakte guacamole.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

9 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.