Mexicaanse chicken wings

Deze chicken wings hebben een licht pittige marinade met Mexicaanse kruiden en toppings van mais, lente ui en limoen

Hapjes en snacks 50 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Marinade:

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Verwarm de boter in een pannetje en voeg de andere ingrediënten van de marinade erbij als de boter gesmolten is. Verwarm de saus, tot de suiker opgelost is. Verdeel ongeveer 2/3 van de marinade over de chicken wings en verdeel over de bakplaat en bak de chicken wings 25 minuten.

  2. Draai halverwege om. Haal de chicken wings uit de oven, verdeel de overige marinade er overheen en bak nogmaals 15-20 minuten. Serveer de chicken wings met de mais en ringen lente ui er overheen en serveer met partjes limoen. Ook lekker met zelfgemaakte guacamole.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
10 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.