Toast met aardbeien en brie
Tip voor moederdag: heerlijke warme brie met aardbeien en basilicum op toast
Ingrediënten
1 groot ciabatta brood (of ander stokbrood)
200 gr verse roombrie
Beetje boter
Stuk of 15 aardbeien
Paar verse basilicumblaadjes
1 theel citroenrasp
1 eetl balsamicoazijn
200 gr verse roombrie
Beetje boter
Stuk of 15 aardbeien
Paar verse basilicumblaadjes
1 theel citroenrasp
1 eetl balsamicoazijn
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aardbeien in plakjes en meng met de citroenrasp en balsamicoazijn. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en meng deze ook door de aardbeien. Snijd het brood in stukken en besmeer met een beetje boter. Snijd de brie in plakjes en beleg de sneetjes brood hiermee. Verdeel de aardbeien over de brie en stap dan 2 broodjes voorzichtig op elkaar. Zet ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat nog 10 min in de oven zodat de brie zacht word. Serveer ze lauw.